Pazar, Ocak 03, 2016

Yurtsever: Transfer ikinci önceliğimiz

Ahmet Yurtsever - Ataşehir Çamolukspor Teknik Direktörü
Ataşehir Çamolukspor Teknik Direktörü Ahmet Yurtsever, Kurtköyspor maçına odaklandıklarını belirterek transferi ikinci planda tuttuklarını söyledi.

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta lider durumda bulunan Ataşehir Çamolukspor'un Teknik Direktörü Ahmet Yurtsever, Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, transferin ikinci öncelikleri olduğunu söyledi. Yoğun kar yağışı nedeniyle liglere verilen arada çalışmalarını sürdüren Yeşil Siyahlıların patronu, "Transfer için ince eleyip sık dokumak zorundayız. Buna sebep olarak da puantaj sıralamasında avantajımızın garanti duruma gelmesi gerekiyor. Mevcut kadromuzdan son derece memnunuz. Bize uyum sağlayamayan oyuncu sayısı çok az, onları da bir şekilde kamufle ederiz" dedi.

Transfer için tespitlerini yaptıklarını belirten Yurtsever, "Şu an yaklaşık bir buçuk aydır bizimle antrenmana çıkan Bölgesel Amatör Lig'de forma giyen Emircan ve İlker'in transferini gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Bu oyuncular tanıdığımız oyuncular. Yıllarca Ataşehir Çamolukspor'a hizmet edecek kalitede ve karakterde oyuncular. İkisi de 1993 doğumlu ve askerden döndüler. Bizim için dış değil de iç transfer gibiler. Başka transfer var mı, derseniz;tespitlerimiz var, görüştüklerimiz var. Netice itibariyle yönetim kurulu ile yapacağımız toplantı neticesinde teknik kadro olarak raporumuzu sunacağız. Gerekli kararlar o zaman ortak olarak alınacaktır. Ayrılacak veya ayrılmak isteyen olursa da, kim olursa olsun hemen kendisine teşekkür edip önünü açacağız. Ancak
şu an tamamen Kurtköy maçına odaklanmış durumdayız. Transfer konusu, ikinci önceliğimizdir" diye konuştu.

HABER: EFKAN BUCAK

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Emircan'ı Sakaryada ki takımından tanıyorum. İyi idman yediği sürece Süper Amatörde gözü kapalı oynar. Hem Sağ Bek hem Stoper oynayabiliyor.

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.