Pazartesi, Ocak 18, 2016

Zirveye ‘Hasköy’ damgası!


İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup'ta zirve adaylarını puansız yollayan Hasköyspor, Soğuksuspor'un ardından sahasında konuk ettiği lider Avcılar Belediye Gençlikspor'u, 45 dakikayı 10 kişi oynadığı maçta 2-1 mağlup etti.

Beyoğlu Sahası’nda oynanan mücadelenin ilk golü, ilk devrenin sonlarına doğru karambolde topa son dokunan Yiğitcan’dan geldi. 44’te ise Hüseyin, gördüğü kırmızı kartla takımını sahada 10 kişi bıraktı. Bu golle Hasköyspor, ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarının başında etkili gelen ev sahibi Beyoğlu temsilcisi, kaleci Sertaç’ın ileri çıkmasını fırsat bilen Doğan’ın attığı golle skoru 2-0 yaparak rakibine şok yaşattı. Bu golden sonra biraz toparlanan Avcılar Belediye Gençlikspor, mutlak puan için bastırdı. 83’te Mehmet ile farkı bire indirse de puan için yeterli olmadı.

Zorlu maçı Hasköyspor 2-1 kazandı. Haftaya lider giren Avcılar Belediye Gençlikspor, zorlu rakibi karşısında son dakikalarda toparlanmasına ve golü bulmasına rağmen, savaşan ve kazanan taraf, son düdükle beraber Beyoğlu temsilcisi oldu.

Karşılaşmayı Hasköyspor dokuz 10 kişi tamamladı. Turuncu Beyazlılarda ayrıca, 90’ıncı dakikada yedek kulübesinde Doğan kırmızı kart gördü. Konuk Avcılar temsilcisinde ise Özkan, kırmızı kartla 90’da oyun dışında kaldı.

STAT: Beyoğlu
HAKEMLER: Hakan Karaburunoğlu, Volkan İpcioğlu, Ahmet Ülgensoy
HASKÖYSPOR: Tolga, Semih, Ümit, Hüseyin, Serkan, Samet, Yiğitcan (DK64 Timur), Muzaffer, Doğan (Dk75 Mehmet), Emin, Sergen (Dk85 Mert)
AVCILAR BELEDİYESPOR: Sertaç, Emre (Dk46 Tuğbek), Sertaç Aydın, Yusuf, Özkan, Ömer, Serkan, Çağatay, Mehmet, Tolga (Dk68 Erkan), Deniz (Dk58 Umut)
GOLLER: Dk38 Yiğitcan, Dk50 Doğan (Hasköyspor) / Dk83 Mehmet (Avcılar Belediye Gençlikspor)
KIRMIZI KARTLAR: Hüseyin, Doğan (Hasköyspor) / Özkan (Avcılar Belediye Gençlikspor)

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK








Hiç yorum yok:

Tophane Tayfunspor'da hedef üst sıralar

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Tophane Tayfunspor'da sezona üç puanla başlamanın sevinci yaşanıyor.