Cuma, Şubat 05, 2016

Adem Şengüler Play Off takımlarına doğru


Süper Amatör 5.Grupta ilk iki şansını son 3 haftaya kadar sürdüren Soğuksusporda, alınan Kuştepe mağlubiyetinin ardından takımın başarısında rol oynayan oyuncularda takımdan ayrılıp Play Off grubunda oynaması muhtemel takımlara transfer yolunda.

Grubun en az gol yiyen ilk 4 takımından birisi olmasında ve alınan puanlarda defanstan ileri çıkıp skora sağladığı katkılarla ön plana çıkan Adem Şengüler her an takımdan ayrılabilir. 

Soğuksusporun Play Off  iddiası sürdüğü için transfer olayını askıya alan başarılı defans oyuncusu aldığı tekliflerden birisini değerlendirip yeni takımına imzayı atacak.

Play Off iddiası olan ve garantileyen takımların yanı sıra geçtiğimiz sezon gittiği Bölgesel Amatör Lig ekibinden de teklif aldığı öğrenilen 1987 doğumlu Adem Şengüler'in önümüzdeki hafta içinde transferinin bitmesi bekleniyor. 

Adem Şengüler Sitemize yaptığı açıklamada "Gönül isterdi ki sezon başı omuz omuza verdiğimiz taraftarımızla, yönetimimizle, takım arkadaşlarımızla, kol kola Play Off a çıkalım. Grubumuzda oldukça kaliteli takımlardan oluşuyordu. Dişe diş mücadelenin ardından son maçımıza kadar mücadeleden kopmamak için mücadele ettik ama olmadı. Transfer tekliflerini ise takımımız üst sıralar için savaştığı için bekletmiştim. Belki bu hafta belki önümüzdeki hafta en ciddi teklifi değerlendirip yeni takımıma imzayı atacağım. Gerekli kolaylığı sağlayan Soğuksuspor yönetimine de teşekkür ederim" dedi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK


Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...