Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Şubat 02, 2016

Avcılar Yeşilkent'te Hedef 1 Üst Lig


Avcılar Yeşilkent Spor Kulübü 2015-2016 sezonunda 2.Amatör lige hazır bir görüntü çiziyor. Geçen sezon kıl payı kaçırdığı gruptan çıkma şansını, bu sezon yakalamak isteyen kulüp, yeni bir yönetim ve yürütme kurulu oluşturdu. İlk iş olarak A takım Antrenörlüğüne tecrübeli hocalar Mustafa Sönmez ve Erdal Kırdudu'yu getiren kulüp yönetimi,  Altyapıda da 3 Antrenör'ü kadrosuna kattı.

Geçen sezon forma giyen Onur Polat, Şeref Ören, Erdem Ören, Kaan Özkurt, Fatih Ay, M.Veysi Daş'ı kadrosunda tutu. Genç  takımdan  1999 doğumlu Fatih Demir, Yunus Emre Akkaş, Şenol Hırçın, Serkan Acar, Mahir Güler, 1998 doğumlu Berkay Urtaç, Barış Berçin, 2000 doğumlu Ömer Kurt ve 1997 doğumlu Zafer Dipsizgöl'ü de A takıma yükselterek altyapısına da ne kadar güvendiğini gösterdi.

Ayrıca bu sezon  1.Amatör Lige çıkma hedefini güçlendirmek için teknik  heyetin isteği doğrultusunda tecrübeli futbolcular Özkan Özçelik, Özcan Özçelik, Yusuf Apaydın, Serkan Güldemir, Özkan Erşen, Ersoy Gök, Gökhan Takar, Gökhan Güldemir, Doğukan Karadeniz,  Mesut Sayman, Osman Eroğlu, Tahsin Özenci ve Onur Özder'i kadrosuna katan Avcılar Yeşilkentspor heyecanlı bir şekilde kura çekimini bekleyerek hazırlıklarına devam ediyor.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.