Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Şubat 02, 2016

Bağcılarspor takibi bırakmıyor


Süper amatör 3.gurupta mücadele eden Bostancıspor, Kartal Yunus Stadyumunda şampiyonluk mücadelesi veren Bağcılarsporu konuk etti. 

Karşılaşmayı üstün oynayan konuk ekip Bağcılarspor Kenan’ın attığı tek golle kazandı. 0-1

Süper Amatör 3.grupta şampiyonluk yarışı yapan Bağcılarspor, Bostancı deplasmanında zorlanarak kazandı. İlk yarı yakaladığı bir çok pozisyonu gole çeviremeyen Bağcılar, Bostancısporun kalecisini geçemedi ve ilk yarı 0-0 bitti.
İkinci yarı başlamasıyla oyunun hâkimiyetini eline alan Bağcılarsporlu futbolcular, yakaladıkları fırsatları değerlendirmediler. Maçın 50.dakikasında Bağcılarspor’dan Levent ikinci sarı karttan dolayı kırmızı gördü. 50.dakikadan sonra Bağcılarspor 10 kişi maçı tamamladı.

10 kişi oynamasına rağmen Bostancıspor karşısında etkili oynayan Bağcılarspor 85.dakika da penaltı kazandı. Penaltıyı atmak için topun başına Kenan geldi ama penaltıyı kaçırdı.

Maçın uzatma dakikalarında gol için bastıran Bağcılarspor maçın son saniyesinde Kenan ile golü buldu. Bağcılarspor öne geçti. Kenan maçın skorunu belirledi. Gol sonrası hakem santra yaptırmadan maçı bitiren düdüğü çaldı. 0-1 

güneslihaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.