Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Çarşamba, Şubat 03, 2016

Bir 'Aşkın' hikâyesi


Aşkın Karadeniz... İstanbul  Mesudiyespor  antrenörü. İşine ve takımına çok bağlı bir teknik adam.Karakter olarak ,kişilik olarak,eğitim olarak oldukça donanımlı bir insan.Maçları rüyasında oynayacak kadar futbolu ve takımını seven bir insan.

Geçtiğimiz yıl Paşabahçespor’u Bölgesel Amatör Lige çıkarmış bir teknik adam.Sezona şampiyon apoletiyle başlamış bir teknik adam.Çok hırslı,Antrenmanları adeta maç gibi yaşıyor.Defalarca şahit oldum.Yaklaşık 1 ay önce  röportaja gittiğimde henüz şampiyon olmadık,daha yapacak işimiz var,Gevşemek yok demişti.Şu anda sadece 2 adım kaldı.6 maçta alacağı 2 galibiyetle şampiyon olacak.
Bir de şunu demişti Aşkın Hoca taraftarımız başarıya aç.Ordu’dan İstanbul’a gurbete gelmişler.Sevinmek istiyorlar.Biraz daha sabretsinler.İnşallah hep beraber sevineceğiz.Evet hocam aynen dediğin gibi sabrediyorlar.Çok az kaldı.İnanıyorum doyasıya sevinecekler.Sende işini hiç aksatmadan mükemmel yaptın hocam.Sen sonuna kadar şampiyonluğu hakettin.Oyuncularında sonuna kadar haketti.İnanıyorum bu hikaye burada bitmeyecek.Bu takımın başında daha çok hikaye yazacaksın.Bölgesel Amatör Lige çıkacaksın,3.lige çıkacaksın ben buna yürekten inanıyorum.
Oyuncularıyla da abi kardeş gibi Aşkın hoca.Hepsini çok seviyor.İşte bu sevgi ve saygı başarıyı getiriyor.
Siz bu arkadaşlığı sürdürdüğünüz sürece işiniz hiç’te zor değil hocam.Gördüğüm kadarıyla Mesudiyespor yönetimi de sonuna kadar arkanızda.Kimse başarıyı küçümsemesin.Sadece bir şampiyonluk olarak görmesin.Bu kardeşliğin ve dostluğun zaferi.Bu iyi yönetilen bir kulübün herkese örnek olması gereken bir zaferi.O açıdan çok önemli.
Antrenmanıyla,maçıyla bir sezon boyu sizi takip ettim.Bir gün antrenmanda hocam 2.5 saat oldu.Takım yoruldu sen yorulmadın diye sorduğumda Ümit benim takımım koşacak,rakibine oynama şansı vermeyecek,kondüsyonuyla sahada rakibi ezecek demiştin.İşte  o an şampiyonluk geliyor.Hem de çok rahat olacak demiştim.Hocam beni de yönetimi de kendini de mahcup etmedin.
Sağol hocam,varol hocam
Kim ne derse desin
Tam anlamıyla
Bu bir “Aşkın” hikayesi
HABER:ÜMİT YILMAZ






1 yorum:

  1. Helal olsun Aşkın hocaya ve ekibine. Başarılarının devamını dilerim.

    YanıtlaSil

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.