Pazartesi, Şubat 22, 2016

Çubuklu U-14 şampiyoooooo



U-14 ligi 33. grupta Kartal Yunus Sahasında, Kartal Çavuşoğlu ile Çubuklu takımları karşılaştı. 
Oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçen maçta gülen taraf 1-2'lik sonuçla konuk ekip Çubuklu oldu. Maçı il hakemlerinden Ahmet Gökhan Akdeniz yönetti. Seremoni sonrasında şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.
Transfer döneminde iki önemli oyuncusu Taha ve Emirhan'ı Beşiktaş'a veren Çubuklu, maç boyunca  bu oyuncularının eksikliğini hissetti.
Her iki takım da ilk yarıdaki  golleri köşe atışlarından buldular.
8. dakikada Çubuklu'nun kazandığı köşe atışını Amil kullandı. Geriden gelen Aziz'in kafa vuruşu direkten döndü, dönen topu Kayra tamamladı 0-1.
Golden sonra çabuk toparlanan Çavuşoğlu, rakip sahada daha sık görülmeye başladı. Kazandıkları köşe atışlarını etkili kullanan ev sahibi takımda gol geliyorum diyordu. Yine  20. dakikada kazandıkları köşe atışında top kaleciyi de geçerek Kadri'nin önüne düştü. Kadri bekletmeden vuruşunu yaptı 1-1.
İkinci Yarı
Bu yarıda da etkili olan taraf Çavuşoğlu takımıydı. Sağlı sollu ataklarla Çubuklu savunmasına zor anlar yaşattılar. Kaleci Ahmet, yerinde çıkışları ve kurtarışlarla rakibine gol şansı  vermedi. 
Heyecanını yenemeyen Çubuklu antrenörü Ramazan Sökmez hakem Akdeniz tarafından uyarıldı.
Maçın son dakikaları oynanırken Çubuklu kaptanı Aziz kendi yarı sahasından aldığı topla rakip yarı sahayı baştan sona katetti.   Topu ikinci yarıda oyuna dahil olan 2004 doğumlu Resul'e aktardı. Resul topu sağına alarak Çavuşoğlu savunmacılarını oyundan düşürdü. Şık bir vuruşla topu kalecinin uzanamayacağı köşeden ağlarla buluşturdu 1-2.
Uzatma dakikalarında Kartal Çavuşoğlu takımının köşe atışında kaleye giden top, hakem tarafından dışardan çevrildiği için gol sayılmayınca maç 1-2 sona erdi.
Maçtan sonra her iki takım topçuları birbirlerini tebrik ettiler. Aziz'in birlikte fotoğraf çektirme isteğini kırmayan Çavuşoğlu antrenörü, genç topçuyu kutlayarak, başarılarının devamını diledi.
Bu sonuçla Çubuklu grupta puanını 22'ye yükseltti. Çavuşoğlu 14 puanda kaldı.

HABER-FOTOĞRAF:IŞIN COŞKUN






ubuklu için şimdiden şampiyonluğunu ilan etti diyebiliriz.

Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.