Çarşamba, Şubat 24, 2016

Dede: 1. Amatör Lig'e taşıyacak bir takım kurduk


İstanbul 2.Amatör küme 6.Grupta mücadele verecek olan Gültepe Özgençlikspor 2015-2016 Futbol sezonu için güçlü ve iddialı takım kurudu.
                                  
Küçükçekmece ilçesinin 2.Amatör küme takımlarından olan Gültepe Özgençlikspor Genel Kaptanı Ercan Dede yeni futbol sezonunda iddialı ve bizi 1.Amatör kümeye taşıyacak bir takım kurduk.
Yapılan transferlerle takımın yüzde 90 hazır durumda olduğunu sözlerine ekleyen Dede, “Yüzde 10’unu beklemeye aldık. Bu sene 1.Amatör’de yer alacağız ve inşallah üstümüzde ki ligin kalitesini kaldıracak bir takım kuruyoruz. Kurduğumuz takımla da ciddi anlamda iddialıyız. Her şey kader kısmettir ve taktir de ne varsa o olur ama kurduğumuz takım bu lig için en iddialı bir takım” açıklamasında bulundu.

2015-2016 Futbol sezonunda Turgay Topal,Burak Gider-İzettinspor,Fırat Demir,Fırat Sarıgül-Y.Esnafspor,Bilal Kaçmaz,Mazhar Girgin,Serkan Beler,Şahip Kazmaz-Kanarya Azimspor,Sezer Kantar-Hasaköyspor,Ahmet Parlar-Okmeydanıspor,Anılcan Yılmaz,Murat Kepenek-Söğütlüçeşmespor,Muratcan Çekirge-K.Eli Sanayispor ve Eray Açıkgöz Şahtepespor takımından transfer ettik.
HABER.Yılmaz AKTEPE




Hiç yorum yok:

Taşlıtarlaspor Kefken'de kampa girdi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Taşlıtarlaspor, Kocaeli Kefken'de kampa girdi.