Cuma, Şubat 05, 2016

Demir: Yeşil Esenyurtspor doğru yolda


Esenyurt ilçesinde faaliyet gösteren ve 9 branşta liglere katılan Yeşil Esenyurtspor’un kulüp başkanı  Hasan Demir, önemli bir misyonu yerine getirdiklerini böyledi.

Hasan Demir Yerel Futbol Sitesi’ne yaptığı açıklamada, U11’den A takıma kadar olan dokuz kategoride liglerde yer alıyoruz. Sporcu sayımız 200’ü aştı. A Takım teknik direktörümüz Kemal Aktaş, altyapı koordinatörümüz Ahmet Bayraklı ve alt yapı antrenörümüz Mehmet Çuhadar’a öz verili çalışmalarından dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır.  Amacımız Esenyurt’taki gençleri sokaklardan uzaklaştırıp spor içinde disiplinli ve topluma faydalı birer birey yapmaktır. İnşallah bu projemizi sağlıklı bir şekilde yürüteceğiz” dedi.

Süper Amatör Lig’de mücadele ederken, radikal bir kararla takımı çektiklerini ve alt yapıya konstantre olduklarını hatırlatan Demir, Alt yapı Koordinatörü Ahmet Bayraklı’nın disiplinli ve güzel bir sistem oluşturduğuna işaret ederek, “Bu sistem sayesinde çevre kulüplerden sporcular bizim kulübümüze gelmek istiyorlar. Bu da bizim doğru yolda olduğumuzu, gençler tarafından sevilen ve hedefi olan bir takım olarak görüldüğümüzü gösteriyor” ifadelerini kullandı.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

İstanbul Süper Amatör 29 Eylül 2024 Pazar Programı

  İstanbul Süper Amatör Lig'de günü programı ektedir...