Salı, Şubat 23, 2016

Engin Yüksek Pınarspor'da


Bu sezon İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Pazariçi Köprülüspor'un formasını giyen ve rakip filelere bıraktığı 11 gol ile takımının ligde kalmasında pay sahibi olan Engin Yüksek, Pınarspor ile anlaştı.

Liglerin bitmesinin ardından Pazariçi Köprülüspor yönetimine teşekkür ederek yollarını ayıran Engin, oynadığı takımlarda attığı gollerle adından sıkça söz ettirirken, istatistiklere yansıyan rakamlar, 'gol makinesi' olarak anılmasına neden oluyor. Pazariçi Köprülüspor'da 11 gol kaydeden Engin, Çağlayan Gençlerbirliği'nde 14 gol, Bollucaspor'da 27 gol, Pınarspor'da 36 gol ile yıldızlaştı.

26 yaşındaki oyuncu, sezonun kalan bölümü için daha önce formasını giydiği Pınarspor ile anlaştı. Bu sezon iddialı bir kadro kurarak hedefini 1. Amatör Lig olarak belirleyen Kırmızı Beyazlılar, golcü oyuncuyu kadrosuna katarak iddiasını gösterdi. Transferin ardından Engin Yüksek de daha önce formasını giydiği takımına dönmekten mutlu olduğunu, atacağı gollerle takımını bir üst lige taşıyacağına inandığını söyledi.

2009 yılında Pınarspor ile futbola başlayan Engin Yüksek, 2011 yılına kadar forma giydikten sonra Çağlayan Gençlerbirliği'ne transfer oldu. Nurtepe Güney Yıldızı ve Bollucaspor formaları da giyen 26 yaşındaki oyuncu, Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden İFA Spor'un kadrosuna katıldı. Bir sezon forma giydikten sonra birer sezon Çağlayan Gençlerbirliği ile Pınarspor'da top koşturan Engin, son olarak İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Pazariçi Köprülüspor'da forma giydi.

HABER: GÖKHAN TANER

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.