Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Şubat 02, 2016

‘Genç oyuncuları kazandık’


Bursa Süper Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden İnegöl Kurtuluşspor, ligin son sırasında yer alan Ertuğrul Gazi Meskensporu 2-1 mağlup ederek bitime altı hafta kala Play-Off yolunda önemli bir engeli kayıpsız geçti.

İnegöl Kurtuluşspor sahasında oynanan maç başından sonuna kadar büyük bir çekişmeye sahne oldu. Nefeslerin adeta kesildiği maçın ilk yarısı 1-1 sona erdi. Maçın ikinci yarısıyla birlikte Kurtuluşspor maça ağırlığını koydu ve aradığı golü 85. dakikada bularak sahadan 2-1 galibiyetle ayrıldı. Haluk Metin’in önemli bir maçta gençlere şans vermesi, gençleri kazanmak adına önemli bir adım oldu.
Kurtuluşspor Teknik Direktörü Haluk Metin, yaptığı açıklamada, Meskenspor maçının kendileri açısından olumlu olan yönünü genç oyuncuları kazanmak olduğunu söyledi.

Haluk Metin, Meskenspor maçı ile alakalı yaptığı değerlendirmede, “Son sırada yer alan takımla oynadık. Konsantrasyon eksikliği nedeniyle oyunun ilk yarısı 1-1 sona erdi. İkinci yarı oyuncularım maçı kazanmayı çok istediler, zor da olsa maçı 2-1 kazanmayı başardılar. Altyapıdan 3 oyuncu takviyesi ile maça başladık, ikinci yarıda 2 genç oyuncu daha oyuna aldık. Bu maçta toplam 5 genç oyuncuyu oynattık. Genç oyuncuların sahada gösterdikleri olumlu performans, yarınlara umutla bakmamamızı sağalıyor. Ligdeki kalan maçlarda genç arkadaşlarımıza şans vermeye çalışacağız. Tecrübe kazanmaları için, genç oyunculara zaman buldukça süre ve imkân tanıyacağız. Başkanımız Talha Öziş ve yönetim kurulu üyelerimizin altyapıya verdikleri önemden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


'Gürsuspor maçına hazırız'

Kötü hava şartları nedeniyle ertelenen Gürsuspor maçı Perşembe günü saat 14:00’da, İnegöl Kurtuluşspor sahasında oynanacak. Gürsuspor maçı ile alakalı olarak da Haluk Metin, “Gürsuspor maçına takım olarak hazırız. Futbolcularımın sahada maçı kazanmak için gereken gayreti göstereceklerine inanıyorum. Play-Off yolunda çok önemli bir maça çıkacağız. Bu yüzden İnegöllü sporseverlerin desteğini bekliyoruz. Bugüne kadar bizleri destekleyen taraftarlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.


HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.