Cumartesi, Şubat 06, 2016

Haliçspor'dan örnek davranış


Amatör liglerde son haftalara girildikçe tansiyon yükseliyor. Haber manşetlerini genellikle 'olay' merkezli haberler süslüyor. 

Böyle bir dönemde sağduyulu davranıp Fair-Play çerçevesinden çıkmayarak tüm futbol camiasına büyük örnek teşkil etmek, aslında büyük önem arz ediyor. Sahalarda az ama öz yaşanan, görmek istediğimiz, arzuladığımız türden örnek olacak bir olay, bugün Namık Sevik Stadı'nda yaşandı.  

İstanbul 1. Amatör Lig 5. Grup'ta geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden Reşitpaşaspor, Haliçspor deplasmanına konuk oldu. Ev sahibi Haliçsporlu oyuncular ve teknik ekip, şampiyonu ağırladıkları maçta Fair-Play adına örnek olacak bir davranışa imza attı. 

Haliçsporlu oyuncular, maç öncesi sahaya çıkan rakiplerini, alkışlayarak karşıladı. Fair-Play adına güzel bir örneğin yaşandığı maçta ev sahibin bu davranışı, unuttuğumuz önemli bir gerçeği bizlere hatırlattı: Futbol, dostluk, barış, kardeşliktir!

Futbol sahalarında görmeyi arzuladığımız türden görüntüler ile başlayan karşılaşmayı Anıl ve Nihat'ın attığı gollerle Haliçspor kazandı. Puanlar tek tarafa gitti ancak günün sonunda kazanan bu güzel anlara şahit olan sporseverler ve bu güzel anları yaşatan futbolcular oldu. 

HABER: ERDEM SAĞOLAN




Hiç yorum yok:

İstanbul doğal çimli bir sahaya kavuşuyor

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde faaliyet gösteren Sitespor'un doğal olarak çimlendirilen sahası 29 Ekim 2024 günü hizmete açılacak.