Salı, Şubat 02, 2016

İkitellispor alnının akıyla Süper Amatör’e çıkacaktır.


İstanbul 1.Amatör küme 13.Grupta Lider İkitellispor Çarşamba günü İFAspor sahasında oynayacağı Hamidiyesporu yenip şampiyonluk turu atmak istiyor.
Ligin 14.Haftasında şampiyonluğun kaderini belirleyecek olan Lider ikitellispor ile takipçisi Hamidiyespor takımları arasında oynanacak olan maç ev sahibi İkitellispor mutlak galip gelerek şampiyonluğunu ilan etmek istiyor.
                                   
Hamidiyespor karşılaşması için son çalışmasını yapan İkitellispor kulüp Başkanı Abdulselam Ceyhan futbolculara baklava ikram ederek önemli maç öncesi futbolculara moral verdi.

Başkan Abdulselam Ceyhan yaptığı açıklamasında takipçimiz Hamidiyespor ile Çarşamba günü bir final maçımız var.
 Başkan Ceyhan; “Aynı bilinçte, aynı hırsla, aynı arzuyla hazırlanıyoruz. Umut ediyorum ki, aynı performansı göstererek oradan da alnımızın akıyla yenerek şampiyon olarak Süper Amatör Lige çıkacağız” dedi.
Ceyhan; “Şunu biliyoruz çok iyi mücadele edeceğiz, çok iyi koşacağız. Kalanını yüce rabbime bırakacağız; ne öngörürse o kabulümüz. Ama sahada yılmayan, sonuç ne olursa olsun, bıkmayan bir İkitellispor izlettireceğimizi biliyorum.  Şimdi önümüzde bir tane final maçı var. Biz ona bakıyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun”  diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.