Pazartesi, Şubat 01, 2016

İkitellispor Süper Amatör Aşkına


İstanbul 1.Amatör Küme 13.Grupta Lider İkitellispor grupta iddiasını sürdürmek isteyen İstanbul Bulancakspor’a konuk oldu.

1.Amatör kümede şampiyonluğa ve Süper Amatör lige adım adım giden İkitellispor ligin 14.Haftasında Bağcılar Mahmutbey sahasında iddiasını devam ettirmek isteyen İstanbul Bulancakspor mücadelesinin ilk yarısı karşılıklı ataklar ile geçerken ilk yarının son dakikasında eşitlik bozuldu.

Her iki takımında taraftarının büyük ilgi gösterdiği maçın 44.Dakikasında misafir takım İkitellispor Uğurun attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kaptı.

İkinci yarıda oyunun kontrolünü ele geçiren İkitellispor’da İbrahim 50. Dakikada topu ağlara yollayarak farkı ikiye çıkardı ve  2-0 lık skorla İkitellispor bir nebze olsun rahatladı.

64.Dakikada ev sahibi İstanbul Bulancakspor da Can, rehavete kapılan takımının gollünü attı ve farkı bire indirerek skoru 2-1 e getirdi.

74.Dakikada İbrahim kendisinin ikinci İkitellispor’un üçüncü gollünü attı ve skoru 3-1 yaparak farkı tekrar ikiye çıkardı.

76.Dakikada misafir takım İkitellispor’da Azat çift sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.
Karşılaşmada başka gol olmayınca misafir takım İkitellispor takım deplasmanda grubun güçlü takımını 3-1 mağlup ederek son üç haftaya karlı giren takım oldu
.
Hafta içi kendi sahasında yakın takipçisi Hamidiyespor ile karşılaşacak olan İkitelispor takımı bu önemli maçı kazandığı taktirde şampiyonluğunu ilan ederek Süper Amatör lige çıkma başarısını gösterecek.

HABER:Y.A.

Hiç yorum yok:

Taşlıtarlaspor Kefken'de kampa girdi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Taşlıtarlaspor, Kocaeli Kefken'de kampa girdi.