Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Cumartesi, Şubat 06, 2016

İstanbul Altınordu'da değişim meyve vermeye başladı



Anadolu yakasının köklü kulüplerinden İstanbul Altınorduspor'da yapılanma süreci, meyvelerini vermeye başladı. 

Lacivert Kırmızılı ekip, altyapıda yaptığı değişimlerin ve uyguladığı sistemli çalışmanın karşılığında geçtiğimiz haftalarda iki futbolcusunu, büyük kulüplere gönderdi. Altyapıda yetişen Furkan Akın ve Rıdvan Emanetoğlu, futbol hayatlarını artık Sultanbeyli Belediyespor'da sürdürecek. 

İstanbul Altınorduspor Futbol Koordinatörü ve Teknik Sorumlusu Osman Kol, Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, hedeflerinin Türk futboluna karakterli, yetenekli futbolcular yetiştirmek olduğunu söyledi. 

Kendilerine sunulan imkânları en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirten Osman Kol, "Bundan sonraki futbol hayatlarında futbolcularıma başarılar diliyorum. Takımımızda birçok futbolcuya talipler var. Sezon sonunda bu futbolcularımızın da önünü profesyonel kulüplere doğru açacağız. Kulüp olarak hedefimiz ve vizyonumuz genç yeteneklere köstek değil, destek olmak. Bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Bizleri tercih eden değerli velilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. İstanbul Altınorduspor ailesi olarak çalışmaya ve Türk futboluna yeni yıldızlar yetiştirmeye devam edeceğiz" dedi.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.