Pazartesi, Şubat 08, 2016

İstanbul Malatya adım adım şampiyonluğa



İstanbul 1.Amatör küme 8.Grupta İstanbul Malatyaspor deplasmanda Tophane Tayfunspor’u Ozan Arifin attığı gole 1-0 yenerek son haftaya şampiyonluk yolunda avantajlı girdi.

İstanbul Esenler Tokat spor maçında çıkan olaylar nedeni ile maç eksiği olan İstanbul Malatyaspor Beyoğlu Sahasında ligin 16.Haftasında Tophane Tayfunspor takımı ile karşı karşıya geldi.

Kalabalık taraftar desteğini arkasın alan ve karşılaşmaya müthiş bir baskıyla başlayan İstanbul Malatyaspor maçın başında rakibinin üstünde büyük bir baskı kurdu. Tophane Tayfunspor’un kademeli defans anlayışını çözmeye çalışan Malatyaspor büyük bir topla oynama yüzdesi yakaladı.


İstanbul Malatya yarattığı ataklarla rakip alana yerleşirken, müthiş bir baskı kuran İstanbul Malatyaspor güzel oyununun karşılığını 34.Dakikada Ozan Arifin golü ile aldı.

İkinci yarıda güzel futbolunun sürdüren misafir takım İstanbul Malatyayaspor, ev sahibi ekip Tophane Tayfunsporun da gol atmasına müsade etmeyince karşılaşmayı 1-0 kazanarak üç puanı alan takım oldu.

İstanbul Malatyaspor deplasmanda aldığı galibiyet sonunda puanını 43'e çıkarttı. İstanbul Esenler Tokatspor maçında çıkan olaylar sebebi ile maç eksiği olan İstanbul Malatya önümüzdeki hafta sonu Cevatpaşaspor ile karşılaşacak. Bu mücadelede alacağı 3 puan ise Malatya'ya Şampiyonluk için yetecek.

HABER:Y/A




Hiç yorum yok:

Furkan Aktemur Nartspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Nartspor tecrübeli sol bek Furkan Aktemur'u renklerine bağladı.