Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazartesi, Şubat 01, 2016

Seri 9 maça çıktı!


Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’ta açık ara farkla lider olan Kocaelispor fırtınası sürüyor. Körfez ekibi, Çengelköyspor deplasmanından 3-0 galip ayrılarak üst üste dokuzuncu galibiyetini elde etti.

Kocaelispor’u İstanbul deplasmanında 500’e yakın taraftarının da desteğiyle Çengelköy deplasmanına çıktı. Yeşil-Siyahlılar rakibi karşısında ilk yarıda bir oyun sergiledi. Maçın 40. dakikasında Burak Süleyman’ın ortasında Sinan Pektemek kafayla attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Devre de bu şekilde sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Yeşil Siyahlılar, farkı ikiye çıkardı. 63. dakikada Kadir topu filelere göndererek skoru 2-0 yaptı. 69. dakikada ise Kocaelispor, farkı üçe çıkardı. Sefa’nın golüyle rahatlayan Körfez ekibi, sahadan net bir skorla galip ayrılarak liderliğini sürdürdü.

36 puanla lider durumda bulunan Kocaelispor, ikinci sıradaki Edirnespor’un berabere kalmasıyla aradaki puan farkını 13’e çıkardı. Haftayı bay geçecek Yeşil Siyahlılar, 14 Şubat’ta yine bir İstanbul deplasmanına gelecek ve evinde Bayrampaşa Tunaspor ile karşılaşacak.

Kaynak: mansetkocaeli.com




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.