Perşembe, Şubat 04, 2016

Küçükçekmece derbisi Sultanmuratspor'un


Küçükçekmece ilçesinin köklü takımlarından olan Söğütlüçeşmespor ile Sultanmuratspor takımları ligin 16.Haftasındaki kader maçı için karşı karşıya geldiler

Küçükçekmece Kanarya sahasında oynanan maçta her iki takımda mutlak galibiyet için müsabakaya çıktılar. Maça hızlı başlayan Söğütlüçeşmespor takımı rakip kalede etkili oldu ve 32.Dakikada penaltı kazandı. Kırmızı beyazlı takımda topun başına geçen Can topu ağlara yollayarak Söğütlüçeşmesporu 1-0 öne geçen gollünü attı.

36.Dakikada bu sefer penaltı kazanan Sultanmuratspor takımında topun başına geçen Fatih topu ağlara göndererek skora eşitliği getiren gollü attı ve ilk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

İkinci yarıya bu sefer iyi başlayan taraf Sultanmuratspor takımı oldu. Sağlı solu ataklarla rakip kalede etkili olan siyah beyazlılar 74.Dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen takım kaptanı Abdül topu ağlara gönderdi ve takımının 2-1 öne geçen gollü attı.
87.Dakikada Sultanmuratspor takımında Fatih kendisinin ikinci takımının üçüncü gollünü atarak farkı ikiye çıkardı ve skoru 3-1 yaptı.

89.Dakikada Söğütlüçeşmespor takım kaptanı Selçuk takımının ikinci gollünü atarak farkı bire indirdi.

90+1 Dakikada, ikinci yarıda oyuna dahil olan siyah beyaz renkli Sultanmuratspor takımında Arda takımının dördüncü karşılaşmanın da skorunu belirleyen gollünü attı ve bu önemli maçı Sultanmuratspor takımı 4-2 kazanarak üç puanı alırken puanını 27 ye çıkarttı ve klasman maçlarında oynamak için iddiasını sürdürdü. Hafta sonu deplasmanda 29 puanla grup ikincisi olan Şehzadebaşı takımı ile oynayacak olan Sultanmuratspor mutlak galip gelmek istiyor.
Söğütlüçeşmespor ise aldığı bu yenilgi ile grubun son sırasına inerek kümede kalma şansını mucizelere bırakmış oldu.

HABER:YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

Dikili Belediyespor alt yapısı ışıl ışıl parlıyor

İzmir Dikili Belediyespor alt yapısı ışıl ışıl parlıyor. Teknik direktör Erden Yengeç yönetiminde son yıllarda A takıma yetiştirdiği oyuncul...