Cumartesi, Şubat 06, 2016

Lideri yendi, BAL umutlarını korudu



Bursa Süper Amatör Lig B Grubu'nda olumsuz hava şartları nedeniyle ertelenen maçta Kurtuluşspor, lider Gürsu Belediyespor’u kendi sahasında 2-1 mağlup etti. 

Karşılaşmanın ilk yarısını Gürsu Belediyespor 1-0 önde kapadı. İkinci yarıda temposunu ve baskısını arttıran Kurtuluşspor, iki gol bularak sahadan 2-1 galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Maçın Golleri:

Dk.45 – Kurtuluşspor ceza alanı içine yapılan ortada topla buluşan, Gürsu Belediyespor’dan Ömer ayakla topu ağlara gönderdi. Bu golle ilk yarı Gürsu Belediyespor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Dk.54 – Kurtuluşspor'un baskısını arttırdığı dakikalarda Gürsu Belediyespor, ceza alanı içine yapılan ortada, karambolden yararlanan Kurtuluşspor'dan Kenan topu ağlara gönderdi. Skor 1-1' gelmiş oldu.


Dk.90 – Gürsu Belediyespor kalesine çekilen şutta, kaleci Gökhan topu sektirince, Kurtuluşspor'dan Özgür seken topu ağlara gönderdi. Bu gol aynı zamanda karşılaşmanın da skoru oldu.

Haluk Metin: "Oyuncularımı tebrik ediyorum"
Karşılaşma sonunda açıklama yapan Kurtuluşspor teknik direktörü Haluk Metin, “Kazanmamız gereken çok önemli bir maça çıktık. Maç öncesi sakat oyuncularımız vardır. İlk yarının son dakikasında beklemediğimiz bir anda şok gol yedik. Devre arasında oyuncularımızla konuştuk. Bu maçı alacaklarını söylediler. Bu inançla ikinci yarıya baskılı ve istekli oynayarak başladık. Önce beraberliği sağladık, sonrada galibiyet golünü attık. Gürsu Belediyespor ilk mağlubiyetini bizden aldı. Ellerinden gelen mücadeleyi gösteren futbolcularımı canı gönülden kutluyorum. Hafta içi olmasına rağmen bizleri desteklemek için tribünleri dolduran İnegöllü sporseverelee teşekkür ediyorum, hepsini kutluyorum” dedi.


HAKEMLER: Burak Şahin, Metin Hacıoğlu, Onur Elçin
İNEGÖL KURTULUŞSPOR: Onur, Muhammet, Şükrü, Smet, Fatih, Okan, Kenan, Cumhur, Özgür, Gökhan, Erdi
YEDEKLER: Semih, Muhammed, Oğuzhan, Şamil, Serdar, Soner, İhsan
ANTRENÖR: Haluk Metin
GÜRSUSPOR: Gökhan, Erkan, Oğuzhan, Mustafa B,Ahmet, Mustafa Ş, Burhan, İbrahim, Ömer, Muhammet, Özgür
YEDEKLER: Mehmet G, Mehmet O, Berat, Sercan, Melih, Ahmet, Recep
ANTRENÖR: Osman Kara

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN






Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...