Cuma, Şubat 05, 2016

Mithat Sayar veryansın etti


Gazeteci Mithat Sayar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hem rakiplerine veryansın etti, hem de taraftarlarına çağrıda bulundu. Güneşli Haber Gazetesi sosyal paylaşım sayfasından Bağcıların ünlü gazetecisi Mithat Sayar'ın açıklamaları şöyle.

Sezonun başından bu yana bir yandan hakem hataları diğer yandan masa başı oyunlarıyla semtimizin takımı Güneşlisporu küme düşürmek için el birliği yapanlara fırsat vermeyelim.

Ne Mecidiyeköysporun, ne Zeytinburnusporun, ne de başka bir takımın masa başı oyunlarıyla Güneşlisporu kümeye düşürmelerine müsade edilemez.

Hem Zeytinburnu'nu kendi evinde hem burada yenen Güneşlispor diğer yandan Mecidiyeköysporla hem orada hem burada berabere kalarak küme düşmeyi hak etmedi.

Çekmeköy ile Mecidiyeköyün berabere kalması hem Zeytinburnu hem de Mecidiyeköyün Oksporu yenmesi şaibeli değilde nedir?

Bu hafta içi oynanan Mecidiyeköyspor ile Selimpaşasporun maçı şüpheli olduğu gibi Zeytinburnusporun İstinyesporu 18-0 yenmesi şaibeli değilde nedir?

Yazacak o kadar çok şey var ki....

Futbolcu kardeşlerime şunu ifade etmek istiyorum yüreğinizi ve onurunuzu koyarak son 3 maçı kazanın bu oyunu bozun...

Taraftarlarımıza da şunu net söyleyeyim haftalardır desteklediğiniz takımın bugün yanında olmayacaksınız da ne zaman olacaksınız?

Her türlü çirkin tezgaha rağmen yarın Güneşli Sporu desteklemeye herkesin  mecburiyeti var...


Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...