Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Şubat 02, 2016

Nedim Sonay güven tazeledi



Bursa 1. Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden İnegöl temsilcisi Osmaniyespor, kongre heyecanı yaşadı. Mevcut başkan Nedim Sonay, kongrede üyelerinin güvenini tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Yapılan konuşmalar ve gelir gider bütçesinin kabulünün ardından gerçekleştirilen genel kurulda bir yıldır Osmaniye Spor Kulübü’nün başkanlığını sürdüren Nedim Sonay, yeniden başkanlığa getirildi.

‘Başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız’
Başkan seçildikten sonra açıklama yapan Osmaniyespor Nedim Sonay Kara, “Öncelikle bana bu görevi layık gören yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Yeni yönetim kurulumuz Osmaniyespor camiasına hayırlı olsun. Geçtiğimiz yıl devraldığımız yönetimi, bu yıl seçilerek yeniden devam ettirme kararı aldık. Osmaniyespor, İnegölümüz’ün eski kulüplerinden biridir. Bunun bilincinde olarak en iyi şekilde hizmet etmek istiyoruz. Hedefimiz gençleri Türk futboluna kazandırmak istiyoruz” dedi.

“Gün birlikte olma ve çok çalışma günüdür” diyen Nedim Sonay, “Bunu hep birlikte yapmak istiyoruz. Şevkimizin kırılmasına izin vermeyeceğiz ve Osmaniyespor’un başarısı için çok çalışacağız. Önceki yönetim kurulunda yer alan Nuri Kerimoğlu ve diğer arkadaşlarımın hepsine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Osmaniyespor’da yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Nedim Sonay – Başkan
Osman Atalay,
Refik Şaffak,
Cemal Yılmaz,
Hüseyin Küçükemir,
Rafet Kılıç,
Burak Öner,
Mustafa Alaylı,
Ramazan Şimşek,
Sinan Demir,
Erdi Korkmaz,
Yunus Aydın,
Abdullah Çinçınar,
Mesut Güneş,
Semih Ekim

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.