Cumartesi, Şubat 06, 2016

Nilüfer Gençlerbirliğispor stok yaptı


Nilüfer Gençlerbirliği Spor Kulübü, 2015-2016 Bursa 2. Amatör Lig'de bu sezon vereceği mücadeleye, yeni ismi ve yeni hedefleriyle 'merhaba' dedi.

Yeni sezon için hazırlıklarına Teknik Sorumlu Fatih Yabaş ile yaklaşık 3 ay önceden başlayan Mavi Beyazlılar, bu süreçte 19 hazırlık maçı ile yaklaşık 60 A Takım düzeyde oyuncuları deneyerek sezon başına geldi. 

Hazırlıkların sonuna doğru kadrosunu oluşturan ve tam 15 transfer yapan Teknik Sorumlu Fatih Yabaş, "Nilüfer Gençlerbiliği Spor kulübü olarak Yönetim ve Başkanımız ile yaklaşık 6-7 ay öncesinde gelecekle ilgili ciddi kararlar aldık. Yeni ismimizin, yeni oluşumla birleştirip yeni hedefimize doğru adım atmak istedik. Bu yüzden yeni sezona 3 ay kala hazırlık sezonunu, deneme sürecini başlattım. Bu süreçte kulübümüz için ter dökmek ve bu oluşumda başarı yakalamak adına gelen, giden, görüştüğümüz tüm futbolcu kardeşlerime de ayrıca teşekkür ederim. 3 aylık periyotta 15 hedefi olan, karakterli, kişilikli, tecrübesi ve istekli olan futbolcu kardeşimizle anlaşarak transferlerini gerçekleştirdik. Şimdi 7 Şubat itibari ile ilk hafta deplasmanda oynayacağımız maçımıza konsantre olduk ve maçımızı bekliyoruz. Bu süreçte bana destek olan ve yanımda duran başkan ve yönetim kurulundaki Emrah Kaymakz, Atila Namen Yaman'a da sonsuz teşekkür ederim. İnşallah yeni sezona iyi bir başlangıç yapıp 3 puanı alırız" dedi.


Nilüfer Gençlerbirliğispor'un transferleri:

Adı-Soyadı / Kariyeri
Umut Kılıç - Yeşil Bursa AŞ, Orhangazispor, İznik, Bursa Nilüfer AŞ

Uğur Tanık - Yeşil Bursa AŞ, Fethiye İdman Yurdu
Sedat Canpolat - Hamitlerspor, Emekspor, Bağlarbaşı

Samet Oğur - Bursa Nilüfer AŞ, 19 Mayıs Gençlik, Geçitspor
Görkem Girdi - Bursa Nilüfer AŞ, 19 Mayıs Gençlik,, Emniyet, Orhangazi
Bünyamin Akdeniz - Duaçınarı, Geçitspor

Gökmen Dal - Tofaşspor, Ayvalık Gücü Bld, Gürsu Bld
Tuğhan Yalçınkaya - Yeşil Bursa AŞ, E. Gazimeskenspor, Bursa Nilüfer AŞ
Ferhat Can - Murat Hüdavendigaspor
Tahir Çelik - Çalıspor
Metehan B. Özdemir - Nilüfer Ataevler, Geçitspor
Fırat Yetkin - Vakıf Gençlikspor
Yağız Birkan - Nilüfer Ataevlerspor
Muhammet Çacı - Beşevler Sanayispor
Semih Salım - K. Ülkü Manisaspor, Beşevler Sanayispor

Hiç yorum yok:

Vefa dört köşe

İstanbul Süper Amatör Ligi 3. Grup'ta Üsküdar Selamsızspor, geçen sezon BAL Ligi'nden SAL'a düşen Vefa Spor Kulübü'nü konuk ...