Perşembe, Şubat 04, 2016

'Osmanlı Torunları' zirve takibinde


İstanbul 1. Amatör Lig 4. Grup'ta Yenişehşrspor sahasında ağırladığı Aslantepe Gençlikspor'u 4-0 yendi ve Süper Amatör Lig'e çıkma umutlarını sürdürdü. 

Baştan sona görsel açıdan üst düzey bir müsabaka izleyen seyirciler maç sonu iki takımı da ayakta alkışladı. Karşılaşma sonrası Yenişehirspor Kulüp Başkanı Murat Şahin ve Sportif Direktör Metin Uzun ortaklaşa bir basın açıklaması düzenledi. 

Genç başkan Murat Şahin "Öncelikle takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Zirve şansımız devam ediyor. İnşallah hedefimize ulaşacağız. Bu yolda bizi yalnız bırakmayan tribünleri hınca hınç dolduran taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. 

Sportif Direktör (Beşiktaşlı Küçük Metin olarak tanınan) Metin Uzun ise "Teknik direktör Koray Yıldız hocama maç içindeki zamanlaması güzel oyuncu değişiklikleri ve oyunu güzel okumasında dolayı tebriklerimi iletiyorum. Baştan sona güzel futbolları için tüm evlatlarıma galibiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Tüm imkanlarımızı bir üst lige çıkmak için kullanacağız. Ayrıca Emirefendispor ile her konuda anlaşmaya varan teknik direktör Koray Yıldız'a yeni takımında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Serhat Karaman Aksarayspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Aksarayspor, son olarak Zeytinburnuspor forması giyen Serhat Karaman'ı renklerine bağladı.