Salı, Şubat 23, 2016

'Paşa'nın golcüsü Etilerspor'da


Bu sezon 1. Amatör Lig'de şampiyonluğa ulaşan Reşitpaşaspor'un golcüsü Umut Gürkan Cunduk, 2. Amatör Lig'de iddialı bir kadro kuran Etilerspor ile anlaştı. 

Geçtiğimiz sezon 2. Amatör Lig'de Boğaziçispor formasıyla üst düzey performans sergileyen ve 39 gol atarak şampiyonluk sevinci yaşayan Umut, bu sezon başında yuvası olarak gördüğü Reşitpaşaspor'a dönmüştü. 1. Amatör Lig'de bu sezon takımı ile şampiyonluk sevinci yaşayan golcü oyuncu, burada da başarılı bir sezon geçirdi ve 16 gole imza atarak şampiyonlukta kilit rol oynadı. 

Son iki sezondur başarılı bir performans gösteren ve adeta gol makinesine bürünen golcü oyuncu, kendisine yöneltilen "Neden 2. Amatör Lig" sorusuna şöyle cevap veriyor: 
"İlginç bir şekilde Play-Off'a kalan takımlardan teklif almadım. Şaşkınım ama bu beni yıldıramayacak."

1995 doğumlu genç golcü sürati, kuvvetiyle ve gol vuruşlarıyla dikkat çekiyor. Yeniden 2. Amatör Lig'e dönüş yapan Umut, bu kez de Etilerspor'un başarısı için ter dökecek. Hedeflerinin yüksek olduğunu söyleyen 21 yaşındaki oyuncu, bu sezon 30 gol atacağını belirtirken, "Allah hiçbir futbolcu kardeşime ve ağabeyime sakatlık yaşatmadan güzel bir sene geçirmeyi nasip etsin" adiye konuştu .

HABER: MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.