Çarşamba, Şubat 24, 2016

Play-Off'a son bilet Beyoğlu Yeniçarşıspor'un!


Bölgesel Amatör Lig'e yükselecek İstanbul takımlarının belirleneceği SAL Klasman Grubu'na kalacak son takım belli oldu. 

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grubu 55 puanla tamamlayan İstanbulspor Kulübü ile Beyoğlu Yeniçarşıspor, Baraj Maçı'nda karşı karşıya geldi.

İki takım arasında İstanbulspor'un sahasında oynanan ilk maç 1-1-; Beyoğlu Yeniçarşıspor'un sahasında oynanan maç da 2-2 sona ermişti. Statü gereği oynanan Baraj maçının ardından kazanan takım SAL Play-Off'ta B Grubu'nda yer aldı.

Vefa Stadı'nda oynanan karşılaşmanın genelinde iki takım da kontrollü oyunu tercih etti. İlk 45 dakika bitmek üzereyken Beyoğlu Yeniçarşıspor Ekrem'in golüyle soyunma odasına 1-0 öne gitti.

İkinci yarıya İstanbulspor Kulübü risk alarak başladı. Sarı Siyahlılar, dakikalar ilerledikçe rakip kaleyi abluka altına alırken, oyuncu değişiklikleri ile de savunmada risk aldı. İlk yarının benzeri gibi sporseverler maçın bu skorla biteceğini düşünürken, top ikinci kez filelere gitti. İstanbulspor Kulübü'nde oyuna ikinci yarı dahil olan Sercan, kullanılan kornerde arka direkte kendini iyi unutturdu ve skora dengeyi getirdi. 

Karşılaşmanın normal süresi 1-1 eşitlikle sona erdi. 

İlk uzatma devresi de aynı skorla sona ererken, ikinci uzatma devresi 16:25'te başladı. İkinci uzatma devresinde de gol sesi gelmeyince kazananı belirlemek için seri penaltı atışlarına geçildi.

Penaltılar skoru belirledi

Seri penaltı atışlarına Beyoğlu Yeniçarşıspor başladı. Mavi Beyazlılarda sırasıyla Ercan Yıldırım, Erçin Uysal, Osman Altunbulak, Ekrem Aksoy, Erhan Börklü, Mert Yıldırım, Sezer Akyalın, Sinan Okan Yıldırım penaltı atışlarını gole çevirirken, Uğur Turan topu auta gönderdi. 

İstanbulspor Kulübü'nde ise sırasıyla Alper Okutan, Selim Tataroğlu, Furkan Organ, kaleci Cemil Yücedağ, Orhun Saral, Sercan Uzsoy, Sinan Sebahattin, Ozan Karagül penaltı atışlarını golle sonuçlandırdı. Ramazan Balkan ile birlikte kader penaltısını kullanan Sadık Bayrak, penaltıda başarı sağlayamayınca İstanbulspor Kulübü sahadan boynu bükük ayrıldı. 

Penaltı atışlarında sonunda rakibine 9-8'lik üstünlük sağlayan Beyoğlu Yeniçarşıspor, Klasman Gruplarına kalan son takım oldu. Mavi Beyazlılar B Grubu'nda mücadele edecek. 

Beyoğlu Yeniçarşıspor kalecisinin kurtardığı son penaltı



Beyoğlu Yeniçarşıspor Play-Off'ta! #SALKlasman
Posted by Yerel Futbol on 24 Şubat 2016 Çarşamba

HABER: ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

İshaklı puan hasretini gidermek istiyor

Nesine 3.Lig 2.Grup temsilcilerinden Beykoz İshaklıspor 2024-25 Sezonu kapsamında Pazar günü oynayacağı Uşakspor müsabakasının hazırlıkların...