Perşembe, Şubat 04, 2016

Ramazan Balkan Karar Aşamasında



İstanbul Malatyasporun tecrübeli kaptanı Ramazan Balkan'a başta Bölgesel Amatör Lig takımları olmak üzere Klasman grubunu garantileyen ve kalmak isteyen takımlardan teklifler geliyor.

2015-2016 Futbol sezonunda İstanbul Malatyaspor forması altında 22 gol atarak takımın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan tecrübeli futbolcu, 35 yaşında Amatör olarak İstanbul Malatyaspor,Erdemirspor,Çatalcaspor,Beylikdüzüspor,Profosyonel ise Bozyükspor, Yalovaspor, Lüleburgazspor, Küçükköyspor, Ofspor, Kasımpaşaspor ve Küçükçekmecespor kulüplerinde forma giydi.

İstanbul Malatyaspor forması altında ortaya koyduğu başarılı futbol ile takımını şampiyonluğa taşıyan tercübeli oyuncu, Bölgesel Amatör Ligde bulunan 2 İstanbul takımı ve SAL Klasman gurubu maçlarında oynamak için bir kaç Süper Amatör Lig ekibi ile görüşmelerini sürdürüyor.

Ramazan Balkan yaptığı açıklamasında "şu anda telifler aldığının doğrularken, İstanbul Malatyaspor camiası bana güvenerek hem belirli bir bedel ödedi, hem de kaptanlık pazubandını koluma taktı. Öncelikli hedefim formasını terlettiğim takımımın şampiyonluğu. Puan olarak Süper Amatörü garantilediğimizde transfer konusunda kararımı vereceğim"dedi.

HABER:Y/A

Hiç yorum yok:

Dikili Belediyespor alt yapısı ışıl ışıl parlıyor

İzmir Dikili Belediyespor alt yapısı ışıl ışıl parlıyor. Teknik direktör Erden Yengeç yönetiminde son yıllarda A takıma yetiştirdiği oyuncul...