Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Şubat 02, 2016

Talatpaşadan bol gollü galibiyet

1.Amatör Lig 6.Grup ekiplerinden, Talatpaşa ve İ.T.Ü. Sadabad sahasında karşı karşıya geldiler.

Maça tutuk başlayan Talatpaşa, kalesinde gördüğü 2 golle 2-0 yenik duruma düştü. Yediği 2 golden sonra toparlanan ev sahibi ekip, Umut ile golü buldu ve skor 2-1 oldu. Umut'un golü aynı zamanda ilk yarının skorunu belirleyen gol oldu ve devre 2-1 sona erdi.

İkinci yarıya bu sefer daha iyi başlayan ekip Talatpaşa oldu. İlk yarıda perdeyi kapatan Umut tekrar sahneye çıktı ve skora denge getiren golü kaydetti. Tekrar karşı kalede gol arayan İ.T.Ü. karşılaşmada öne geçerek 3-2 lik üstünlüğü yakaladı. Alican Talatpaşaya beraberliği getirirken, İ.T.Ü. tekrar öne geçerek skoru 4-3 yaptı.

Kayhan hem eşitliği hem şansı getirdi.
Ev sahibi ekip tekrar beraberlik için yüklenirken bu sefer sahneye Kayhan çıktı. Umut'tan aldığı pası iyi değerlendiren Kayhan, düzgün bir vuruşla skoru 4-4 yapan isim oldu. Bu golden sonra kalesini gole kapatmayı başaran Talatpaşa, rakip kalede baskısını arttırdı. Defansı hataya sürükleyen Talatpaşa İ.T.Ü.nün kendi kalesine attığı golle 5-4 öne geçti. İkinci yarının gol perdesini açan Umut attığı gol ile mücadelede son sözü söyledi ve mücadele Talatpaşanın 6-4 lük üstünlüğü ile sona erdi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.