Çarşamba, Şubat 03, 2016

Tepecik Anadoluspor'da keyifler yerinde


1. Amatör Lig 1. Grup’ta haftayı 2-0'lık Hadımköyspor galibiyetiyle kapatan Tepecik Anadoluspor’da moraller yerinde. Camia, Merkez Kayaşehirspor deplasmanından da mutlak galibiyet bekliyor…

Hadımköyspor ile oynanan maçın ardından üst üste alınan 4. galibiyet camiada yüzleri güldürdü. Soyunma odasında ve kulüp lokalinde büyük sevinç yaşayan Kırmızı-Beyazlı ekip, çarşamba günü Merkez Kayaşehir deplasmanından da sahadan 3 puan ile ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Tepecik Şenol Güneş Stadı'nda oynadığı 8 karşılaşmadan 1'i hükmen olmak üzere 6 galibiyet 2 yenilgi alarak Süper Amatör Lig hedefine her hafta bir adım daha yaklaşan Tepecik Anadoluspor, hafta içi deplasmanda oynayacakları Merkez Kayaşehir maçında da sahadan kayıpsız ayrılmak olarak belirledi.  Kazanmaktan başka bir sonuç düşünmediklerini belirten Kırmızı-Beyazlı ekipte başkan Mustafa Uçar: “Ligde kalan 3 maçımızı önemsiyoruz. Ortada 9 puan var. Rakiplerimizin durumu bizi ilgilendirmiyor.  Başkan olarak hem takımımızla hem de teknik kadromuzla gurur duyuyorum. Mücadeleci ve pozitif bir futbol oynuyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımızla birlikte Süper Amatör Lig'e çıkmanın hesabı içindeyiz. Bunun için ekip olarak çok çalışıp zoru başaracağımıza inanıyoruz” dedi. Teknik Direktör Necmettin Çapri'de, hedeflerinin ligde ilk 2 içerisinde yer almak ve Süper Amatör Lig'e yükselmek olduğunu söyledi. Takımın giderek oturduğunu, eksiklerinde giderildiğini ifade eden Çapri; Süper Amatör Lig de Tepecik Anadoluspor'u en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını söyledi.

HABER: GÖKHAN İŞBAŞAR

Hiç yorum yok:

Paşabahçespor ikinci yarıda açıldı

İstanbul Süper Amatör Lig'de yer alan iki ekibin hazırlık maçında Paşabahçespor Selimiyespor'u 3-1 mağlup etti.