Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Perşembe, Şubat 04, 2016

Tepecik Anadoluspor'da parola 3 puan


İstanbul 1. Amatör Lig'de cumartesi günü Esenyurtspor'u konuk edecek olan Tepecik Anadoluspor, kendisi gibi şampiyonluk mücadelesi veren rakibi karşısında kazanarak hem şampiyonluk yolunda rakibini geçmek hemde Süper Amatör Lig'e yükselmek için önemli bir avantaj elde etmek istiyor.

Geçen hafta sonu ligin alt sıralarında yer alan Hadımköyspor'u evinde 2-0'la geçen, dün de Merkez Kayaşehir'i 4-1'lik skorlarla Süper Amatör Lig yolunda engelleri kayıpsız geçen Kırmızı-Beyazlılar, ilk maçta deplasmanda 3-0'la geçtiği Esenyurtspor'u bu kez evinde yenmenin hesaplarını yaparak galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Takım olarak bugüne kadar ki başarıyı Esenyurtspor maçında da göstermek isteyen ve bu maç için parolayı "3 puan" olarak belirleyen Kırmızı-Beyazlılar, bu sezon gösterilen olağanüstü performansın karşılığını almak istiyor. Sezon başında altyapıdan A takıma kattığı futbolcularla birlikte kaliteli, genç ve tecrübeli oyuculardan kurulu güçlü bir kadroya sahip olan Necmettin Çapri yönetimindeki Tepecik Anadoluspor,  Esenyurtspor'u yenmesi halinde ligin ikinci yarısında oynadığı 6'ncı karşılaşmadan da galibiyetle ayrılma başarısı göstermiş olup, şampiyonluk yolunda büyük bir avantaja sahip olacak.

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN İŞBAŞAR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.