Çarşamba, Şubat 03, 2016

'Uğur'lu galibiyet!


İstanbul 1. Amatör Lig 1. Grup'ta 15. hafta karşılaşmasında Süper Amatör Lig yolunda hedefinden şaşmadan sürdürmek isteyen Tepecik Anadoluspor, konuk ettiği Hadımköyspor’u ikinci yarıdaki gollerle yendi. Kırmızı-beyazlılar bu galibiyetle oynadığı son 4. maçta da mağlup olmayarak, istikrarını sürdürmeyi başardı.

İlk yarısı karşılıklı ataklarla ve daha çok orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçta, önceki maçlarına nazaran Hadımköyspor karşısında net gol pozisyonlarını değerlendiremezken konuk ekip ani ataklarla ve duran toplardan gol aradı. İki takımın ilk yarıdaki mücadelesinden gol sesi çıkmayınca taraflar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Tepecik Anadoluspor'un vuruşu ile başlanırken iki takım açısından bu devre de pozisyon kısırlığı ile geçti. Konuk Hadımköyspor’un hırslı ve mücadeleci oyunu karşısında kendi oyun düzenini oturtmakta ve etkili oyuncularını kullanmakta zorlanan Tepecik Anadolu, özellikle son 20 dakika da galibiyet golü için ataklarını sıklaştırdı. Hadımköy savunmasının yorulduğu ve oyundan düştüğü dakikalardaki ani atakla gittiği rakip alanda Uğur, süratini ve çabukluğunu konuşturarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra da etkili olan takımımız Hadımköyspor karşısında rahat pozisyonlar bulsa da net fırsatları harcadı. 88. dakikada yine sahneye çıkan Uğur Atalay'ın golü ile farkı ikiye çıkarttı. Bu sonucun ardından maçın bitiş düdüğü geldi ve Tepecik Anadoluspor, rakibini 2-0 yenerek zirve yürüyüşünü sürdürdü.

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN İŞBAŞAR


Hiç yorum yok:

BAL'da İstanbul maçları hafta sonu ama...

Bölgesel Amatör Lig'de yeni sezon 6 Ekim'de başlarken geçen sezon cuma oynatılan İstanbul grubu bu sezon kesin olarak hafta sonu oyn...