Çarşamba, Mart 09, 2016

6 Puanlık Maçta 10 Gol


İstanbul U19/1 Liginde İstanbul Malatyaspor evinde Irmaksporu ağırladı. İlk yarısında Irmaksporun attığı iki golle Emre ve Muhammet'le cevap veren İstanbul Malatyaspor mücadelesinde ilk devre 2-2 lik eşitlikle sonuçlandı.

İzleyenlere Futbol Şöleni yaşatan bir ikinci yarı izlenirken, Irmakspor 3-2 lik üstünlüğü yakaladı. çok önemli maçta yine rakibine yüklenen İstanbul Malatyaspor,Emre ile  3-3 lük eşitliği yakaladı. Öne geçmek için yüklenirken kalesinde açıklar veren İstanbul Malatya'da bu seferde sahneye kaleci Deniz Köroğlu çıktı ve kalesinde gole izin vermeyerek skoru 3-3 tutmayı başardı. İkinci yarının ortalarında tekrar toparlanan İstanbul Malatya, Emre, Emrah ve Selahattin ile ardı ardına golleri bularak mücadelede 6-3 öne geçti. Karşılaşmanın son dakikalarında Irmaksporun bulduğu golle mücadelede skor 6-4 oldu ve 3 puanı hanesine yazdıran ekip İstanbul Malatya oldu.

HABER:MELİH ÖZTÜRK


Hiç yorum yok:

İstanbul doğal çimli bir sahaya kavuşuyor

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde faaliyet gösteren Sitespor'un doğal olarak çimlendirilen sahası 29 Ekim 2024 günü hizmete açılacak.