Pazartesi, Mart 21, 2016

Alemdarspor 'Taş' gibi


İstanbul 2. Amatör Lig 7. Grup 4.hafta maçında, Küçükköy Ramazan Süt Stadı'nda Halkalı Taştepespor'u ağırlayan Alemdarspor, rakibini 6-4'lük skorla yenerek liderlik yarışında büyük avantaj sağladı. Dört haftadır ilk 3'ü zorlayan Alemdar, rakiplerinin de puan kaybetmesiyle ikinci sıraya yükseldi.

Maçın ilk 15 dakikasında Orhan Ceviz ve kaptan Servet Sevtekin'in golleriyle 2-0'ı yakalayan Alemdarspor'a cevap 22. dakikada penaltıdan geldi. 2-1

İkinci yarı gol yağmuru
İlk yarı böyle biterken, 50'de sahneye çıkan Nuri Mardin skoru 3-1 yaptı. 60'da skoru 4-1 yapan Uğur Beytaş Alemdarspor'u iyice rahatlattı.

Yaklaşık 10-15 dakika normal seyreden oyunda Halkalı Taştepespor 76'da duran top organizasyonunda farkı ikiye indirdi. 78'de Servet Sevtekin durumu 5-2 yaptı. Taştepespor buna yanıt verdi 5-3 oldu. 84'te Nuri Mardin farkı yeniden üçe çıkardı. 90+1'de Taştepespor skoru belirledi: 6-4. Bu arada maçın 86. dakikasında hakeme itirazdan dolayı Taştepesporlu bir oyuncu kırmızı kart gördü.

Ev sahibi ekipte kaptan Servet Sevtekn üç haftalık gol orucunu bozararak maça damgasını vururken stoper Ramazan Atbaş dikkat çeken bir diğer isimdi.

'Beraberliğe bile tahammülümüz yok'
Bu sene şartlar ne olursa olsun çıkmayı hedefleyen Alemdarspor'da futbolcular "Kalan maçlarımızda da artık bir beraberliği bile düşünmüyoruz, çıktığımız her maçta galibiyetle dönüp, adımızdan sürekli bahsettirmeyi planlıyoruz" dedi.

Yerel Futbol Sitesi





Hiç yorum yok:

İstanbul Süper Amatör 29 Eylül 2024 Pazar Programı

  İstanbul Süper Amatör Lig'de günü programı ektedir...