Salı, Mart 22, 2016

Anadolu Kartalları 6-1'e abone


Anadolu Kartalları'nın A takımı ve U19 takımı bu hafta sonu oynadıkları maçları 6-1'lik skorlarla kazanarak rakiplerine göz dağı verdiler.

2. Amatör Lig 15. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Anadolu Kartalları SK deplasmanda Maltepe temsilcisi Örnekspor'u 6-1'lik skorla geçti.

Cemil Yılmaz'ın golüyle 1-0 öne geçen Ali Bora'nın talebeleri Örnekspor'un kontratağına engel olamayınca kalesinde golü gördü ve maç 1-1'e geldi. Anadolu Kartalları maça ağırlığını koyarak kanatlardan yaptığı baskı sonucu Metin Berkan Bora'nın golüyle 2-1 öne geçti. İlk yarının bitimine dakikalar kala Metin Berkan Bora attığı gol ile devrenin sonucunu belirledi: 3-1.

Maçın ikinci yarısına daha istekli baslayan Anadolu Kartalları baskısıni arttırdı ve Metin Berkan Bora'nın golüyle maçı 4-1'e getirdi. Pendik temsilcisi etkili oyununu devam ettirip Halit Yazıcı ve Cemil Yılmaz'la iki gol daha buldu ve maçtan 6-1 galip ayrıldı. Kırmızı-Siyahlılar böylece 4. maçlarında 3. galibiyetlerini aldılar. Örnekspor ise 1 puanda kaldı.

Anadolu Kartalları U19 Takımı ise haftayı 6-1'lik Kavakpınarspor galibiyetiyle tamamladı.

Hiç yorum yok:

Tuzlaspor'un ismi resmen Beykoz Anadoluspor oldu

Nesine 2. Lig ekiplerinden Tuzlaspor'un ismi resmen Beykoz Anadoluspor oldu.