Pazartesi, Mart 07, 2016

Anadolu Kartalları 'Üsküdar'ı geçti


İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta sezona yenilgiyle başlayan Anadolu Kartallarıspor, ikinci hafta mücadelesinde grubun iddialı ekiplerinden Üsküdar İcadiyespor'u 10 kişi kalmasına rağmen 3-2 mağlup etti. 

Alemdağ Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında Hasan Çalışkan'ın attığı gol ile konuk ekip soyunma odasına 1-0 önde gitti. 

İkinci yarıda skor avantajı ile başlayan Anadolu Kartallarıspor, 10 kişi kalınca golleri de kalesinde peş peşe gördü ve 2-1 geriye düştü. Ancak buna rağmen mücadeleyi bırakmayan Pendik temsilcisi, galibiyet için sahaya her şeyini yansıttı. Kırmızı Siyahlı ekip, Halit Yazıcı'nın attığı golle önce beraberliği yakaladı; ardından Aykut Elmalı'nın attığı gol, eksik oynayan Anadolu Kartallarıspor'u 3-2 öne geçirdi. 

Güçlü rakibi karşısında sayıca eksik kalmasına rağmen geriden gelerek 3-2 galip ayrılan Anadolu Kartallarıspor, sezonun ilk puanlarını aldı. Kırmızı Siyahlılar, üçüncü hafta mücadelesinde Özesatpaşaspor'u konuk edecek.

YerelFutbol.com 

Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...