Pazar, Mart 20, 2016

Avcılar Belediye - Irmakspor maçı tatil edildi!

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubu'nda oynanan Avcılar Belediyespor - Irmakspor karşılaşmasında taraftar sahaya girince karşılaşma durdu. Mücadelenin hakemi karşılaşmayı tatil ettiğini açıkladı.

İkinci yarının başlama düdüğünden kısa bir süre sonra kendi takımları aleyhine tezahürat yapan ve kötü futbol nedeniyle teknik direktörlerine tepki gösteren taraftarlar, dakikalar ilerledikçe futbolcularına da tepki göstermeye başladı. 

Taraftarlar, mücadelenin 78'nci dakikası geçilirken hakem Mert Güzenge'nin verdiği ofsayt kararı sonrasında iki takım oyuncuları arasında gerginleşen ortama da katılınca mücadele durdu. Önce sahayı pet şişe yağmuruna tutan taraftarlar, daha sonra sahaya girerek Irmaksporlu futbolcuları darp etmeye başladı.

Bu esnada olayları önlemek isteyen Avcılar Belediyespor kalecisi Sertaç da taraftarların arasında kalınca kendi taraftarları tarafından darp edildi. 

Karşılaşmanın hakemi Mert Güzenge, mücadeleyi 78'inci dakikadan sonra tatil ettiğini açıkladı.

Muhammed Yıldız'ın attığı golle Irmakspor'un 1-0 önde olduğu karşılaşmayla ilgili kararı TFF  verecek. 

YerelFutbol.com





Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...