Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazar, Mart 06, 2016

Avcılar Belediye'den dört dörtlük galibiyet



İstanbul Süper Amatör Lig Klasmanı A-Grubu ikinci hafta mücadelesinde Avcılar Belediyespor ile Küçükköyspor, Namık Sevik Stadı'nda karşı karşıya geldi. İki takım taraftarlarının da müthiş desteği ile oynanan karşılaşmayı ikinci yarıdaki etkili futboluyla kazanan Avcılar Belediyespor 4-2'lik skorla üç puanın sahibi oldu.

Üst Klasman Yardımcı Hakemi Bahtiyar Birinci'nin yönettiği karşılaşmanın yardımcılıklarını ise Bölgesel Hakemler Murat Altan ve Murat Erölmez yaparken, dördüncü hakem olarak Ardıl İlgin görev yaptı.

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı karşılaşmada her iki ekip taraftarları adeta şov yaparken dostça başlayan mücadele dostça sona erdi. Bu zevkli mücadeleyi takip etmek isteyen seyirciler güzel havayı da fırsat bilerek surlardaki yerlerini aldılar.

Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağında Abdullah'ın sert şutunu Küçükköy kalecisi Tuncay kornere çeldi. 12.dakikada Emin'in pasında Gökhan Tandoğan'ın kafa vuruşu yandan auta gitti.

18.dakikada sol kanattan Engin'in kullandığı korner atışında ön direkte Uğur Kaplander'in sektirdiği topu Avcılar Belediyespor savunma oyuncusu Emre uzaklaştırmak istedi, Emre'nin vurduğu top ön direğe koşu yapan Emin Dilber'e çarparak ağlarla buluştu 0-1. Golden sonra oyunda üstünlüğü sağlayan Küçükköyspor, 28.dakikada Gökhan'ın pasında Uğur'un vuruşu ile gole yaklaştı ancak tecrübeli oyuncunun vuruşu üstten auta gitti.

İlk yarının son dakikasında Küçükköyspor ceza sahasında topla buluşan tecrübeli golcü Erkan Barlak plase vuruşla topu Tuncay'ın üstünden ağlarla buluşturdu ve ilk yarının skorunu belirledi 1-1.

Değişiklikler skoru değiştirdi


İkinci yarının 50.dakikasında Erkan Barlak'ın sert şutu direğin yanından auta çıktı. 64.dakikada oyuna ikinci yarıda dahil olan Tolga Bakay orta sahada topu kaptı ve şık çalımlarla Küçükköy ceza sahasına yöneldi, ara pasında topla buluşan Abdullah kaleci Tuncay'ı geçerek topu ağlara gönderdi 2-1.

Beraberlik sayısı için yüklenen Küçükköyspor'da Gökhan Tandoğan'ın kafa vuruşu üst direkten oyun alanına döndü. 82.dakikada Küçükköyspor ceza yayı üzerinde Çağatay'ın vurduğu top savunmanın müdahalesi ile Deniz Bağlan'ın önünde kaldı. Genç oyuncunun uzak direğe düzgün vuruşu farkı ikiye çıkarttı 3-1.

89.dakikada Avcılar Belediyespor savunmasında Çağatay'ın uzaklaştırmakta geciktiği topu Ümit Akbaş kaptı. Ümit'in yerden vuruşu skoru 3-2'ye getirdi. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Tolga Bakay'ın uzaktan düzgün vuruşu ağlarla buluştu ve zorlu mücadele Avcılar Belediyespor'un 4-2'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşma sonrasında Küçükköyspor taraftararı oyuncularını tribüne çağırarak destek verirken, Avcılar Belediyespor taraftarları da kaptan Çağatay Çakmak'a üçlü çektirerek sevinçlerini paylaştı. Karşılaşma boyunca bizlerden yardımını esirgemeyen saha komiserimiz Sayın Samet Ekiz'e teşekkür ederiz. Profesyonel lig maçlarında bile tribünlerde seyirci bulunamazken, Süper Amatör Lig'in iki ilçe takımının mücadelesindeki tribün desteği alkışı fazlasıyla haketti.

Avcılar Belediyespor tribün videosu için TIKLAYINIZ.
Küçükköyspor tribün videosu için TIKLAYINIZ.
Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.