Pazar, Mart 20, 2016

Bahçelievler İdman Yurdu 'Ferah'ladı



İstanbul 2. Amatör Lig 11. Grup'ta zirveyi yakından ilgilendiren maçta iki kez geriye düşen Bahçelievler İdman Yurdu, Alican'ın 2 gol attığı maçta Ferahevlerspor'u 3-2 yenerek dördüncü maçında dördüncü galibiyetini aldı.

Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadı'nda oynanan mücadelede ilk 3 maçını kazanan iki ekip karşılaştı. Zirveyi ilgilendiren karşılaşmaya ev sahibi Ferahevlerspor etkili başladı. 15. dakikada savunmanın hatasını iyi değerlendirerek kaleciyle karşı karşıya kalan Ömer Faruk, ev sahibi ekibi öne geçirdi. Ancak bu golün sevinci uzun sürmedi. 17'de ceza sahası hafif sağ çaprazından serbest vuruş kazanan Bahçelievler İdman Yurdu'nda topun başına Alican geçti. Çok iyi bir vuruş gerçekleştiren Alican'ın topu filelerle buluştu ve skora denge geldi. Bu aynı zamanda ilk yarının da skoruydu.

İkinci yarıya Ferahevlerspor yine etkili başladı. Rakip kalede tehlikeler yaratan Yeşil Beyazlılar, 72'de bir kez daha öne geçti. Orta sahada kaptığı topla dört rakibini çalımlayarak kaleciyle karşı karşıya kalan Recep Tayip, düzgün bir vuruşla takımını bir kez daha öne geçirdi. 

Sarıyer temsilcisinin ikinci kez öne geçme sevinci yine uzun sürmedi. 76'da kaleyi cepheden gören bir noktada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Alican, sert ve düzgün bir vuruşla kaleci Ümitcan'ı bir kez daha mağlup ederek skora yeniden dengeyi getirdi. 

Karşılaşmanın son bölümlerinde ise tempo arttı. Her iki ekibin de etkili ataklar geliştirdiği bu bölümde gülen konuk ekip oldu. 84'te savunma arkasına atılan topa orta sahadan hareketlenen Erhan, ceza sahasına kadar katettikten sonra açısı dar olmasına rağmen toplu filelerle buluşturdu ve takımını ilk kez öne geçirdi. Bu gol aynı zamanda karşılaşmanın da skoru oldu. 

Bu galibiyetle Bahçelievler İdman Yurdu yenilmezliğini sürdürerek 12 puanla liderliğini devam ettirdi. Ferahevlerspor ise ilk puan kaybını yaşadı ve 9 puanda kaldı.

STAT: Çayırbaşı
HAKEMLER: Mehmet Türkmen, Şehmus Dinçel, Vedat Çolak
FERAHEVLERSPOR: Ümitcan, Emre, Bekir (20' Mert), Uğur (80' Yunus), Ömer, Ömer Şahin, Hasan, Recep Tayip, Mustafa, Ersin (70' İsa), Mustafa
BAHÇELİEVLER İDMAN YURDU: Yunus, Ömer, Görkem, Fatih, Alican, Burak (88' Cihat), Gökay (62' Mazlum), Eren (80' Abdullah), Mustafa, Erhan
GOLLER: Ömer Faruk, Recep Tayip / Alican (2), Erhan

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK


Ferahevlerspor

Bahçelievler İdman Yurdu



Saha Komiseri Namık Uygur ve sağlık görevlisi

Hiç yorum yok:

Gazi Mahallesi'ne tek gol yetti

İstanbul Süper Amatör Lig 8. Grup'ta Gazi Mahallesi SK deplasmanda Bayburt 1918'i 1-0 yenerek sezona üç puanla başladı.