Pazar, Mart 06, 2016

Bahçelievlerspor 'panzer' gibi


İstanbul 2. Amatör Lig 7. Grup'ta sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Bahçelievlerspor, sahasında İstanbul Sivasspor'u 6-2 mağlup etti.

Kocasinan Sahası'nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip, Mertcan Yılmaz'ın 6 ve 12'nci dakikalarda attığı gollerle skoru 2-0 yaptı. Erken gelen gollerle öne geçen ve rüzgarı arkasına alan ev sahibi ekipte Mehmet Tolga Atman, topu üçüncü kez rakip filelerle buluşturdu. Karşılaşmanın ilk yarısında gol yağmurunu Muhammet noktaladı ve deta tüm defansı geçerek Bahçelievlerspor'u soyunma odasına 4-0 önde götürdü.

İkinci 45 dakikaya da golle başlayan Bahçelievler temsilcisi, Muhammet ile skoru 5-0 yaparken, konuk İstanbul Sivasspor ilk golünü bularak skoru önce 5-1'e, sonra da 5-2'ye getirdi. Bu goller, ev sahibi ekipte kısa süreli yaşanan rehaveti sonlandırdı.

90 dakikanın skorunu, Berat Şahin söyledi. Rakip filelere bıraktığı altıncı golle karşılaşmanın skorunu 6-2 olarak tayin etti.

Rakiplere gözdağı
İkinci hafta sonunda 2'de 2 yaparak 6 puanla liderliğe oturan Bahçelievlerspor, rakip filelere bıraktığı gollerle henüz ikinci haftada kalitesini ve iddiasını gösterdi.

İlk hafta maçında Halkalı Taştepespor'u 13-0 mağlup eden Yeşil Beyazlılar, ikinci hafta sonunda 19 gol ve +17 averajla lider durumda bulunuyor.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Tuzlaspor'un ismi resmen Beykoz Anadoluspor oldu

Nesine 2. Lig ekiplerinden Tuzlaspor'un ismi resmen Beykoz Anadoluspor oldu.