Perşembe, Mart 03, 2016

Bahçelievlerspor'dan transfer şov


İstanbul 2. Amatör Lig'de sezona iddialı giren Bahçelievlerspor birçok önemli transferle kadrosunu güçlendirdi ve rakiplerine adeta gözdağı verdi.

Antrenör Yakup Papatya "İddialı bir kadro kurmak için aylar önce kolları sıvadık. Beş ay boyunca sayısız maç izledik. Adeta futbolla yatıp kalktık. Bu çalışmaları Kulüp Başkan Yardımcımız Fatih Cemil Dinçer ve bu sezon aramıza katılan Genel Kaptanımız Fatih Emir Demir'le birlikte yaptık. Kendilerine çok teşekkür ederim" dedi.

1. Amatör Lig'deki kadrosunu bir araya getirmek isteyen Yeşil-Beyazlılar bu doğrultuda Avcılar Cihangirspor'dan Mahir Öztürk, Bahçelievler Gümüşhanespor'dan Yuşah Berat Şahin, Yeşildirekspor'dan Mehmet Aldemir, Arnavutköy Yeniköyspor'dan Hamza Demir'i transfer etti.

Bunun dışında Bahçelievler Olimpikspor'dan Mertcan Yılmaz ve Çağrı Erol, Mecidiyeköyspor'dan Mehmet Tolga Ataman, Cihan Ersoy ve Adem Özmen, Okspor'dan Muhammet Haziroğlu ve İncirtepespor'dan Mustafa Davran diğer transferler oldu.

Ayrıca birçok takımın kadrosuna dahil etmek istediği 2001 doğumlu alt yapı futbolcusu Ercan Akman da bu sezon A takıma alındı.

Papatya'dan teşekkür
Antrenör Yakup Papatya, "Bu transferlerde emeği geçen Bahçelievler Olimpikspor, Mecidiyeköyspor ve Bahçelievler Olimpikspor başkanlarına ve yönetim kurullarına, Bahçelievlerspor'a gönül vermiş Fatih Cemil Dinçer ağabeyimize tüm futbolcu arkadaşlarım adına teşekkür ederim" dedi.

Papatya, sponsorları Mehmet Şerif Aldemir'e ayrı bir parantez açarak "Schnau Cosmetics Ailesi ve Mehmet Şerif Aldemir'e çok teşekkür ederiz. Amatör futbolun böyle destekçilere çok ihtiyacı var" diye konuştu.


Mertcan Yılmaz

Altyapısını Galatasaray'da alan Mustafa Davran, Bucak Belediyespor, Çatalcaspor ve İncirtepespor'da forma giydi.

Hiç yorum yok:

BAL'da İstanbul maçları hafta sonu ama...

Bölgesel Amatör Lig'de yeni sezon 6 Ekim'de başlarken geçen sezon cuma oynatılan İstanbul grubu bu sezon kesin olarak hafta sonu oyn...