Salı, Mart 22, 2016

Başıbüyük Stadı pazar günleri amatörlere kapatıldı


Sinoplular Federasyonu Futbol Turnuvası nedeniyle Maltepe Başıbüyük Stadı'na bu haftadan itibaren 2 ay süresince pazar günleri Amatör maçlar verilmeyeceği belirtildi,

Tff İstanbul İl Temsilciliği Tertip Komitesi Üyesi Güneş Kral Başıbüyükspor Kulübü'nün TFF'ye yazı verdiğini, 27 Mart Pazar gününden itibaren 2 ay müddetle Başıbüyük Stadı'na maç verilememesini talep ettiğini söyledi.

'Kulüplere ve belediyeye ek külfet'
Aynı zamanda Esenkentspor Kulübü yöneticisi olan Güneş Kral bu uygulamanın Maltepe amatör spor kulüplerine önem verilmediği, Sinoplular Derneği Federasyonu'nun amatör spor kulüplerinden daha önemli olduğu anlamına geldiğini vurguladı. Kral bu kararı alanların Maltepe amatör sporuna darbe vurduğunu, takımların maçlarını komşu ilçelerde oynayacakları ve bu maçlara gidebilmek için yapılacak olan araç tahsislerinin Maltepe Belediyesine ek yük getireceği belirtti.

Sinoplular Derneği Federasyonu Futbol Turnuvası'nın pazar günleri müsait olan Maltepe sahil dolgu alanındaki İBB spor tesislerinde  oynanmasının daha uygun olacağı belirtildi.

Konu ile ilgili olarak Maltepe Belediyesi Özel Kalem Müdürü Melih Morsünbül kendilerinin bu konuda bir tasarruflarının olmadığını, sadece Başıbüyükspor Kulübü'nün talep ettiği saha ücretinde indirim yapılmasında devreye girdiklerini söyledi.

Melih Morsünbül konunun muhatabının tamamen Başıbüyükspor Kulübü yönetimi olduğunu, kulübün Sinoplular Derneği Federasyonu ile görüşerek stadı pazar günleri turnuva için tahsis ettiklerini, Maltepe Belediyesi olarak bu konuda kendilerinin  herhangi bir dahlinin olmadığını belirtti.

KAYNAK: KADİR KÜÇÜKAY - www.yenimaltepegazetesi.com

Hiç yorum yok:

İstanbul Süper Amatör 28 Eylül 2024 Cumartesi Programı

İstanbul Süper Amatör Lig'de 2023-24 sezonu tekli gruplarda oynanan maçlarla başlıyor...