Pazartesi, Mart 07, 2016

Berke Attı 3 Puan Geldi


Süper Amatör Lig mücadelesinde zirveyi yakından ilgilendiren ve belkide Bölgesel Amatör Lig yolunda tamam devam niteliğinde olan mücadelede, Evrenspor, evinde Lüleburgaz Yıldırımsporu ağırladı.

Karşılaşmaya atak başlayan Lüleburgaz Yıldırımspor, henüz karşılaşmanın 4.dakikasında gole çok yaklaştı. Ceza sahasında topla buluşan Mahsun, kaleciden de sıyrılıp vuruşunu yaptı ancak top az farkla auta gitti ve konuk ekip mutlak bir golden oldu. Dakikalar 37'ye geldiğinde Mahsun geçirdiği sakatlık nedeniyle oyunu terkederken, yerine Lüleburgaz Yıldırımsporun İstanbul'dan transferi Berke Hotan oyuna dahil oldu. Karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da aradığı golü bulamayınca devre başladığı gibi eşitlikle sonuçlandı.

İkinci yarıya ev sahibi ekip daha istekli başlarken, konuk ekipte onlara ayak uydurdu ve oyuna yine denge geldi. Atanın kazanacağı bir hal alan ve orta saha mücadelesine dönen oyunda dakikalar 81'i gösterirken skor ise hala 0-0 dı.

Berke Hotan Attı Ortalık Karıştı
Mücadelenin 82.dakikasına girildiğinde Lüleburgaz Yıldırım atağında, sağ kenar oyuncusu Tansel topu ceza sahasına kadar getirdi. Defansın müdahalesi ile yerde kalan Tansel penaltı itirazı yaparken, defans oyuncuları da tam tersine şekilde itiraz ederken, pozisyonu iyi takip eden Berke Hotan, sağ çaprazdan sol köşeye düzgün bir vuruş yaparak topu ağlarla buluşturdu ve Lüleburgaz Yıldırımspor deplasmanda 1-0 öne geçti. Bu golden sonra sinirler oldukça gerilirken, ev sahibi ekip bunun bedelini sahada 10 kişi kalarak ödedi. 1-0 lık skoru korumayı başaran konuk ekip, kalan dakikalarda kalesini gole kapatınca altın değerindeki 3 puanı hanesine yazdıran ekip oldu.

Aldığı 3 puan ile birlikte puanını 31 yapan Lüleburgaz Yıldırımspor, rakibi Evrensporu 29 puanda tutarken, zirvedeki Vizesporun, Büyükkarıştırana mağlup olması ile birlikte liderle puan farkını 1'e indirmeyi başardı. 

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...