Pazartesi, Mart 21, 2016

Beşyüzevler 'bahçe'den puan çıkaramadı


Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta 20. Hafta karşılaşmasında İstanbul Beşyüzevlerspor ile Bursa Elmasbahçelerspor Gaziosmanpaşa Stadı'nda karşı karşıya geldi. Maçı konuk ekip 1-0 kazandı.


Konuk ekip Elmasbahçelerspor sahaya son günlerde yaşanan terör saldırılarını kınamak için Ayyıldızlı formlarla çıktı. Yeşil-Beyazlıların bu davranışı alkış aldı.
Karşılaşma öncesi Beşiktaş Kulübü altyapıya verdiği önemden dolayı Beşyüzevlerspor'a bir plaket verdi. Plaketi TFF İstanbul İl Temsilciliği'nden Yaşar Uğur, Beşyüzevlerspor kulübü başkan Mustafa Koral’a verdi. 


Karşılaşma öncesi ev sahibi takımın 36 konuk takının ise 33 puanı bulunuyordu. Mücadele karşılıklı ataklarla başladı. Ev sahibi Beşyüzevlerspor hücuma çıkarken rakip sahada çok pas hatası yapınca, gol pozisyonu üretmekte zorlandı. 
Konuk ekip Elmasbahçeler ise zaman zaman rakip kalede etkili oldu. 
İlk yarı golsüz kapandı.

Sinirler gerildi
İkinci yarıda ise Beşyüzevlerspor ilk yarıya göre daha çok golü düşünmeye başladı. Ancak Bursa ekibi 51.Dakikada Sinan'ın golüyle öne geçti. 
Golü kendi kalesinde gören ev sahibi ekip rakip kaleye yüklendi.  Bu ataklarda etkili pozisyonlarda buldu ancak bu ataklarda son vuruşlarda bir türlü çerçeveyi bulamayınca beraberlik golü bir türlü gelmedi.
Bu arda karşılaşmanın hakemleri maç boyunca gösterdikleri yanlış kararlarla özellikle ev sahibi futbolcularının sinirlerini gerdirdi. 


Beşyüzevler 10 kişi
85. dakikada Mehmet hakem tarafında kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Kalan dakikalarda başka pozisyon olmadı ve Elmasbahçeler zorlu deplasmanda 1-0 kazanarak önemli bir galibiyeti hanesine yazdırdı.

Bu sonucun ardından Beşyüzevlerspor 36 puanla kalırken Elmasbahçeler ise aldığı galibiyetle puanını 36 yaptı. Ligin gelecek haftasında Beşyüzevlerspor Büyükçekmece deplasmanına çıkarken Elmasbahçeler lider Sultangazispor'u konuk edecek. 


Koral tepkili
Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Beşyüzevlerspor Kulübü Başkanı Mustafa Koral, rakip takımı aldığı galibiyetten dolayı kutlarken, Maçın hakemlerini ise ağır sözlerle eleştirdi. Koral, "Hakemlere sanki özel görev verilmiş, tercih haklarını devamlı rakip takıma kullandı. Bir de hiç yoktan futbolcumuza kırmızı kart gösterdi. Futbolcularımızı adeta sindirdi. Kimsenin Beşyüzevlerspor’un üzerinde oyunlar oynamaya yeltenmesin, takımımız sahipsiz değildir’’ dedi. 

HABER-FOTOĞRAF: EROL EFTEKİN

Hiç yorum yok:

Kağıthanespor heyecan yaptı!

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta Kağıthanespor sahasında Çavuşbaşıspor'u 4-2 yendi. Çavuşbaşıspor bir ara skoru 3-0'dan 3-2&...