Pazartesi, Mart 07, 2016

Beşyüzevlerspor zirveyi zorluyor


Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta ligin bitimine 6 maç maç kala İstanbul temsilcisi Beşyüzevlerspor ile Bursa ekibi Kestel Belediyespor’la Gaziosmanpaşa Stadı'nda karşı karşıya geldi. 

Beşyüzevlerspor camiasının ve taraftarların yoğun ilgi gösterdiği Karşılaşmaya hedefini BAL olarak belirleyen Beşyüzevlerspor daha hızlı başladı.

Karşılaşmanın ilk golü ev sahibi ekipte Okan Akgül'den geldi. İlk yarıda oyunun hakimi olan Beşyüzevlerspor, Resul Memiş ile ikinci golü buldu ve devre bu skorla sona erdi.

İkinci devreye oyunu rölantiye alan ev sahibi ekip üstün olmasına rağmen üçüncü golü bulamadı. Karşılaşma da 2-0'lık skorla Beşyüzevlerspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Beşyüzevlerspor bir maç eksiği ile lider Sultangazispor ile arasında 6 puan bulunuyor. Yeşil Beyazlılar, bu hafta deplasmanda İFA ile karşılaşırken Kestel Belediyespor ise kendi sahasında Lider Sultangazispor’u konuk edecek.

HABER-FOTOGRAF: EROL EFTEKİN

Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...