Salı, Mart 22, 2016

Büyük Kılıçlıspor avantajı koruyamadı


İstanbul U-19/2 Ligi 2. Grup'ta Büyük Kılıçlıspor ve Başakşehir İkitelli Köyiçispor mücadelesi nefesleri kesti. 

Silivri Ortaköy Sahası'nda oynanan karşılaşmayı Yunus Yavuz, Nihat Apaydın ve Deniz Demirel hakem triosu yönetti. 

Maça fırtına gibi başlayan Büyük Kılıçlıspor 3. dakikada Tufan, 5. dakikada Ufuk ve 7. dakikada Ogün’ün golleri ile skoru bir anda 3-0'a getirdi. İlk 7 dakikada yediği üç golün ardından çabuk toparlanan konuk ekip 20. dakikada Muhammed’in ayağından bulduğu golle farkı ikiye indirdi. 

Başakşehir ekibi 10 kişi
Bu golden sonra cesaret bulan Başakşehir temsilcisi 25. dakikada Volkan’ın sol çaprazdan girip yaptığı vuruş ile durumu 3-2'ye getirdi. Bu golle ataklarını daha da sıklaştırıp beraberlik golünü arayan Başakşehir İkitelli Köyiçispor, 10 kişi kaldı. 35. dakikada konuk ekipte Barış hakemi aldatmaya yönelik yaptığı hareket sonucu ikinci sarı kartı gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. 


Rakibinin 10 kişi kalmasının ardından biraz rahatlayan Büyük Kılıçlıspor'un 36. dakikada gelişen atağında top direkten döndü ve ilk yarı ev sahibi ekibin 3-2'lik üstünlüğü ile sona erdi. 

10 kişi beraberliği yakaladı
Maçın ikinci yarısı da ilk yarısı gibi kıran kırana geçti ve müthiş mücadeleye sahne oldu. 


55. dakikada sağ kanatta topla buluşan Berkant'ın vuruşu ile maç 3-3'e geldi. Kalan dakikalarda ev sahibi ekip rakip kalede baskısı artırarak etkili olmaya çalıştı fakat ataklardan sonuç gelmeyince karşılaşma 3-3 berabere sonuçlandı.    
HABER: MELİH ÖZTÜRK











Hiç yorum yok:

Rafet Koç Sultangazispor'dan ayrıldı

Geçtiğimiz günlerde Sultangazispor'la anlaştığı duyurulan Rafet Koç'un kırmızı lacivertlilerle anlaşması iptal oldu.