Salı, Mart 22, 2016

Büyükçekmece Belediyespor küme düştü


Bölgesel Amatör Lig'de yer alan Büyükçekmece Belediyespor bitime dört hafta kala, sekizinci sırada olmasına rağmen statü gereği küme düştü.

Gruptaki Sultangazispor, Alemdağspor, Beşyüzevlerspor ve İFA'nın bu sezon üstün performans sergilemesi Kırmızı-Beyazlılar'a yaramadı... Bitime dört hafta kala, İstanbullular arasında üçüncü olan Beşyüzevler'in 14 puan gerisine düşen Büyükçekmece Belediyespor İstanbulluların arasındaki puantajda son ikide kalmayı matematiksel olarak garantiledi. 

Büyükçekmece Belediyespor'un böylece beş sezonluk BAL macerası -şimdilik- sona ermiş oldu. Bu ligde yer aldığı ilk sezonda 3. Lig için play-off'a kalan ve ilk maçında Yomraspor'u yenen Büyükçekmece finalde Karagümrükspor'a 3-2 yenilerek profesyonel lig biletini kaçırmıştı. 

Büyükçekmece bir kez barajsız ligde kalırken iki kez de barajla (Birinde Feriköyspor'u diğerinde Ortaköyspor'u yenerek) ligde kalmıştı.



Hiç yorum yok:

Serhat Karaman Aksarayspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Aksarayspor, son olarak Zeytinburnuspor forması giyen Serhat Karaman'ı renklerine bağladı.