Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Çarşamba, Mart 09, 2016

'Demir' gibi 3 puan

İstanbul 2. Amatör Lig 4. Grup müsabakasında İstanbul Barışspor evinde Yeşilılgazspor'u ağırladı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan İstanbul Barışspor mücadelenin 10.dakikasında, Alican'ın indirdiği topta, topla buluşan tecrübeli oyuncusu Serkan Demir'in füzesiyle 1-0 öne geçti. Bu golden 5 dakika sonra Sertaç'ın kullandığı taç atışında topla buluşan Uğur, takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

İlk yarıyı önde kapatmaya yakın olan İstanbul Barışspor iki pozisyonda ofsayt gerekçesi ile duraklayınca, önce Ramazan, sonra Tanıl'ın gollerine engel olamayınca kalesinde 2 gol gördü ve mücadelenin ilk yarısı 2-2 lik eşitlikle sona erdi.

Eyüp Akın'dan muhteşem centilmenlik
İkinci yarıda dakikalar 58'i gösterdiğinde Barışspor Alican'la kaleyi yokladı. Hakem aut kararı verirken, İstanbul Barışsporlu oyuncular korner olduğunu iddia edip hakemin Yeşilılgazlı oyuncuya sormasını istediler. Yeşilılgaz kaptanı Eyüp Akın hakem yanına gelmeden evet benden çıktı hocam dedi ve hakem köşe vuruşunu verdi. Bu hareket hem Barışsporlu oyuncular tarafından alkışlanırken, yaklaşık 150 kadar taraftarda Eyüp Akın'ın bu hareketini alkışladı. Kullanılan korneri tekrar kornere gönderen Yeşilılgaz savunması ikinci kullanılan kornerde günün golcüsü Serkan Demir'i kaçırınca, klas golcü takımını 3 - 2 öne geçiren golü attı. Bu dakikadan sonra İstanbul Barışspor sayısız gol fırsatı yakalayıp bunları cömertçe harcarken, Yeşilılgaz da beraberlik için karşı kaleye yüklendi. Önce Eyüp'ün frikiği, ardından Tanıl'ın kafası ile gole yaklaşan ekipte aradığı golü bir türlü bulamayınca, İstanbul Barışspor sahadan 3 puanla ayrılan ekip oldu.

HABER: GÖKHAN TANER






 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.