Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Mart 08, 2016

Dili boğazına kaçan oyuncuyu Antrenör kurtardı!


Manisa'da oynanan 1. Amatör Lig müsabakasında yaşanan sağlık skandalı, bir kez daha amatörlerin karşı karşıya olduğu en büyük sorunu, gözler önüne serdi.

1. Amatör Lig B Grubu'nda Akhisar Karabulutspor ile Gördes Güneşlispor arasında oynanan ligin son karşılaşmasının 90'ıncı dakikasında yaşanan pozisyon sonrası tam bir can pazarı yaşandı. Kovalık Sahası'ndaki mücadelede Abdülkadir Atkı ile Oğuz Akbulut, ikili mücadele sonrası yerde kaldı. Maçın hakemi bu pozisyonda Oğuz Akbulut'a kırmızı kart gösterirken, Abdülkadir Atkı ise yerde kaldı. Hareketsiz bir şekilde yerde yatan oyuncuya takım arkadaşları hızlı bir şekilde müdahale ederken, oyuncunun dilinin boğazına kaçtığı öğrenildi.

Bu dakikadan sonra kanayan büyük bir yara haline gelen amatör liglerde sağlıkçı sorunu, bir kez daha sahne aldı. Akhisar Karabulutspor'un antrenörü Cevdet Ercan'ın ilk müdahalesiyle boğazına kaçan dili çıkarılan futbolcu Abdülkadir, uzunca bir süre saha içinde beklemek zorunda kaldı. Antrenör Ercan'ın müdahalesi futbolcuyu hayata döndürürken, diğer takım arkadaşları da 112'yi arayarak ambulans çağırdı.

Ambulansın gelmesinin ardından Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Abdülkadir Atkı'nın durumunun iyi olduğu belirtildi. 

YerelFutbol.com

Amatör liglerin sağlık sorunu bitmiyor
Manisa'da oynanan 1. Amatör Lig müsabakasında yaşanan sağlık skandalı, bir kez daha amatörlerin karşı karşıya olduğu en büyük sorunu, gözler önüne serdi.
Posted by Yerel Futbol on 8 Mart 2016 Salı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.