Pazartesi, Mart 21, 2016

Engin Yüksek gollerine devam ediyor


2.Amatör 11 grupta şampiyonluk mücadelesi veren Sarıyer ekibi Pınarspor, Engin Yüksek'le uçmaya devam ediyor. 4.hafta mücadelesinde konuk olduğu Zeytinburnu Yeşiltepespor'u, 8-2 lik skorla geçerken mücadelede de adeta Engin fırtınası esti. Engin Yüksek mücadelede 3 gol 3 asist ve birde rakibinin müdahalesi ile yerde kalarak takımına penaltı kazandırarak neredeyse tüm gollere adını yazdırmayı başardı. 

Mücadele sonunda görüşlerini aldığımız günün flaş ismi Engin Yüksek, sitemize yaptığı açıklamada "Bugün hem ben hem ekip arkadaşlarım çok iyi bir performans sergileyerek farklı bir galibiyet aldık. Bu mücadelede attığım 3 gol ile de gol sayım 12 oldu. Önceki senelerde, bir sezonda 45 gol atmayı başarmıştım. Rekorumu kırma hedefinde vargücümle çalışırken takım arkadaşlarımda, biz ileri uç oyuncularını pozisyona sokmak için mükemmel derecede çalışıyorlar. Sezon sonunda çok istediğimiz 1.Amatör lige yükselme hedefine ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Yaa şu adamı şişirmekten bir vazgeçin yaa. Hersene aynı muhabbet. Adamın nasıl top oynadığını hepimiz biliyoruz. Geçen sene Pınarspor attığı gol sayısı 40-45 arası bişeydi adam için dedinizki 40 golü bu adam attı. Milleti kandırmayın.

Adsız dedi ki...

valla adam atıyor.

Adsız dedi ki...

:D adam atıyor yorumu daha mantıklı olmuş :D

İstanbul Süper Amatör 29 Eylül 2024 Pazar Programı

  İstanbul Süper Amatör Lig'de günü programı ektedir...