Perşembe, Mart 24, 2016

Fuat Özcan Turnuvası'nda muhteşem kapanış


Geçen yıl aramızdan ayrılan Güzelhisarspor Kulübü Başkanı Fuat Özcan için kulübü tarafından bu yıl ilki düzenlenen 'Fuat Özcan Futbol Turnuvası muhteşem bir organizasyonla sona erdi.

Namık Sevik Stadı'nda düzenlenen turnuvaya Fatih ilçesinde faaliyet gösteren 10 kulüp takılırken final yine bu statta yapıldı. Final organizasyonuna TFF Yönetim Kurulu Üyesi, TASKK ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez, TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür, İASKF Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Karaman, Osman Ünal, Cemalettin İnanç, Asım Özdemir, TÜFAD İstanbul Şube Başkanı Rıza Çavuşoğlu,  Fatih Kulüpler Birliği Başkanı Gökhan Ceylan, İl Hakem Kurulu Başkanı Aydın Kankaş, Eski Fatih Kulüpler Birliği Başkanı Murat Kapusuz, FIFA kokartlı eski hakem Muhitin Boşat'ın yanı sıra Fatih ilçesindeki kulüplerin başkan, yönetici ve antrenörleri ve kalabalık bir futbolsever topluluğu izledi. Organizasyonun sunumunu, rahmet Fuat Özcan'ın aynı zamanda Fatih Vatanspor Kulübü Başkanı olan kardeşi Suat Özcan yaptı.

Organizasyonda ilk olarak Fatih Antrenörler Karması ile Fatih Vatanspor Kadın Takımı arasında gösteri maçı yapıldı. Langaspor Teknik Direktörü Halil Erol'un 2 gol, 1 asistle yıldızlaştığı maçı Antrenörler 4-2 kazandı.

Final maçındaysa Güzelhisarspor ve Şehreminispor karşılaştı. FIFA kokartlı eski hakem Binali Kartal'ın yönettiği maçın normal süresi 1-1 sona erdi. Rakibini penaltılarda 3-2 yenen Güzelhisarspor bu anlamlı kupanın sahibi oldu. 



Şampiyon takımın kupasını TFF Yönetim Kurulu Üyesi, TASKK ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez takdim etti. İkinci Şehreminispor ise kupasını TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür'ün elinden aldı. Törende bir konuşma yapan Başkan Ali Düşmez artık organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.
Gecede Fatih Vatanspor'a da ödül verildi.

Organizasyona katı sağlayanlara da günün anısına birer plaket verildi.

HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK

GECENİN FOTOĞRAFLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.