Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Çarşamba, Mart 09, 2016

Genç Hakem Korkuttu


İstanbul 2.Amatör Lig müsabakasında Emlakbank Bakırköy Bld 2 Nolu sahada  Beylikdüzü Gelişimsporu ağırlarken, mücadelenin 16.dakikasında yürekler ağza geldi.

Göğüsünde sıkışma hisseden ve kolu uyuşan mücadelenin hakemi Çağlar Çelik, oyunu durdurdu. Hakemin yardımına iki ekibin oyuncuları Teknik Ekipleri ve Saha Komiseri Mustafa Hatipoğlu yetişirken, sahada bulunan Ambulansın doktoru da hemen olaya müdahale etti. Nabzı 200 lere yaklaşan ve tansiyonu 10-8 olan hakem dinlendikten sonra oyuna devam etmek istedi. İki takım oyuncuları ve Teknik Ekipleri mücadeleyi tatil edin başka zaman oynarız önce sağlık derken, Çağlar Çelik ise oyuna ısrarla devam etmek istedi. Sahada bulunan doktor ise oyuna devam etmesine olası bir kalp krizi nedeniyle müsade etmedi. Bakırköy 1 No lu sahada oynanacak olan Beyoğlu Yeniçarşı - Davutpaşaspor müsabakasını izlemeye gelen 8 hakemde mücadeleye devam etmemesini, maçı kendilerinin de yönetebileceklerini belirttiler. Hakem Kurulu arandı ve mücadeleyi Furkan Çelik'in yönetmesine karar verildi.

Isınmadan çıktı tam not aldı.
Furkan Çelik hemen giyinerek mücadeleyi 15:38. dakikadan itibaren oynatıp maçı tamamlarken. Hem arkadaşının durumunun verdiği motivasyon bozukluğu hem de ısınmadan çıkmanın dezavantajını hissettirmeden mükemmele yakın yönetim göstererek takdir topladı.

HABER:MELİH ÖZTÜRK



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.